On menjar els millors bunyols a València?

Descobreix alguns dels millors locals per a gaudir dels bunyols amb xocolata

Guardar

bunuelos
bunuelos

València està immersa en les Falles, i ja són moltes les parades de bunyols que inunden els carrers. I és que quina millor manera de gaudir de les nostres festes josefines que amb un dels dolços més típics en aquestes dates: Els bunyols de carabassa.

Per això, a València Extra, hem preparat una selecció d'alguns dels millors locals de València perquè proves uns deliciosos bunyols, acompanyats d'una tassa de xocolata ben calenta.

I com no, comencem amb una de les orxateries més antigues de la ciutat. Ens referim, naturalment, a la 'Horchatería Santa Catalina', situada en ple centre històric. El lloc perfecte per a sentir l'ambient faller, mentre recarregues les piles amb uns deliciosos bunyols i la xocolata que preferisques, ja que es caracteritza per la seua àmplia varietat.

Los buñuelos de viento son típicos en FallasEn la Plaça Obispo Laguarda, 9, es troba 'Casa Piloto', que només obri d'octubre a juny. En aquest local, la tradició forma part del seu segell d'identitat. Per això, si vols provar uns bunyols, la recepta dels quals ha passat de generació en generació, aquest és el teu lloc. A més, és imprescindible provar les seues porres, que s'han convertit en l'especialitat de la casa.

Un altre local de renom, sens dubte, és la 'Horchatería Fabián'. Situada en el carrer Císcar, 5, s'ha guanyat la fama de preparar un dels millors bunyols de carabassa de la ciutat, acompanyats de la seua altra especialitat: La xocolata calenta. Això sí, com a bona orxateria tampoc pot faltar la tradicional orxata amb fartons.

I si estem recorrent València per a veure Falles, quin millor lloc per a descansar que la 'Horchatería El Collado', situada al costat del Mercat Central. Aquest local és un dels més tradicionals de la ciutat, i són molts els valencians que aposten per ell per a degustar els seus productes de primera qualitat.

Si ens desplacem fins al barri de Russafa, concretament en el carrer San Valero, 12, ens trobem amb 'El Contraste'. Si els bunyols de carabassa triomfen entre la seua clientela, els bunyols de taronja s'han convertit en una altra de les seues especialitats. A més, la xocolata ho elaboren artesanalment.

Finalment, ens traslladem fins al barri valencià de Benimaclet per a descobrir la 'Horchatería Mari Toñi', un local que ha sabut mantenir la seua essència al llarg del temps. En el carrer Alboraia, 23, aquesta orxateria és una de les més concorregudes al llarg de l'any. I en Falles no podia ser d'una altra manera. Exquisits bunyols i xocolata casolana t'estan esperant.

Arxivat a:

Destacats