Obrin les Juntes de Districte de Pobles de l'Oest i del Sud

«L'atenció a la ciutadania ha de ser el més pròxima possible», afirma Neus Fábregas

Guardar

juntas-distrito
juntas-distrito

La regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Neus Fábregas Santana, ha visitat aquest matí les instal·lacions de les dues noves Juntes de Districte, la de Pobles de l'Oest i la de Pobles del Sud, que es troben en les seus de les alcaldies de Benimàmet i Castellar Oliveral. En el cas de Pobles de l'Oest en el carrer de Senda Secanet, 43 baix, en Benimàmet, i en el dels Pobles del Sud en el carrer Poetessa Leonor Perales, s/n, de Castellar Oliveral.

«Hui s'obrin les dues noves Juntes de Districte en els Pobles de l'Oest i els Pobles del Sud. Des de la regidoria de Participació i Descentralització del Govern de la Nau tenim molt clar que l'atenció a la ciutadania ha de ser la més pròxima possible, i per açò hem posat en funcionament tres juntes noves perquè els Pobles del Sud, del Nord i de l'Oest tinguen l'atenció i els servicis municipals al seu costat», ha manifestat la regidora de Participació i Descentralització, Neus Fábregas Santana, després de visitar aquest matí les noves Juntes de Districte situades en Benimàmet, en el cas del districte de Pobles l'Oest, i Castellar Oliveral, en el dels Pobles del Sud.

En la seua visita a les dues noves Juntes de Districte, la regidora de Participació i Acció Veïnal, Neus Fábregas, s'ha reunit amb les persones encarregades de prestar els servicis a les veïnes i veïns d'aquests pobles de València. Ambdues juntes comparteixen local amb les alcaldies i, en el cas de Castellar, també amb la seu de la Universitat Popular.

Destacats