Obert el procés de contractació per a reurbanitzar el carrer dels Àngels del Cabanyal

Guardar

calle- Els- Àngels
calle- Els- Àngels

L'Ajuntament ha obert el procés de contractació per a reurbanitzar el carrer dels Àngels, al barri del Cabanyal, un dels més degradats de l'entorn. Tal com ha assenyalat el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, les empreses interessades poden presentar les ofertes respectives per a escometre aquesta reurbanització, que inclou des del carrer de les Columbretes fins a la plaça de la Mare de Déu de Vallivana.

Sarrià ha recordat que el carrer dels Àngels presenta unes voreres irregulars, amb rajoles de diferents materials, i amb alguns trams excessivament estrets, la qual cosa dificulta la circulació de les persones. A això se sumen importants clivelles en la calçada i mancances en l'espai dedicat a l'aparcament, que no està ben delimitat.

L'actuació que preveu l'Ajuntament pretén recondicionar el carrer per a convertir-lo en una via on prevaldrà l'espai per als vianants. Amb aquesta finalitat, el projecte recull l'ampliació de les voreres, de manera que les del costat esquerre en el sentit de la circulació tindran una amplària de dos metres, i les del dret, una amplària d'aproximadament 2,80 metres. La calçada disposarà d'un espai de tres metres d'ample per al pas dels vehicles.

A més, s'executaran nous escocells per a arbratge amb la corresponent xarxa de reg i l'enllumenat de les façanes se substituirà per fanals. Finalment, es canalitzaran les línies dels serveis de telecomunicacions, enllumenat i subministrament elèctric tant al carrer dels Àngels com en dos dels transversals, Mossén Planelles i Carles Ros, fet que suposarà l'eliminació dels pals de les voreres.

El projecte d'execució preveu un termini de tres mesos i el pressupost de licitació s'ha fixat en 403.976,02 euros (IVA inclòs).

Destacats