La Banda Simfònica Municipal de València inicia els seus concerts temàtics gratuïts i a l'aire lliure als jardins del Palau

Guardar

Concert a l'aire lliure al Palau de la Música
Concert a l'aire lliure al Palau de la Música

La Banda Municipal de València inicia demà dijous el seu cicle gratuït i a l’aire lliure als Jardins del Palau de la Música. Este cicle, que oferix quatre concerts temàtics els dijous del mes de juny, a les 20.15 hores, començarà amb el programa “Essència Llatina”. La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, ha convidat totes i tots els valencians a gaudir d’este cicle musical a l’aire lliure.

“Després de les circumstàncies marcades per la pandèmia”, ha subratllat la regidora de Cultura, Gloria Tello “reprenem els concerts de juny de la Banda Simfònica Municipal, que tant acosten la millor música de banda a la ciutadania“. “Enguany”, ha afegit Tello, “s’han dissenyat quatre programes molt diferents de les edicions passades, amb temàtiques noves i molt atractives”. L’accés a estos concerts és lliure i l’aforament limitat.

El cicle començarà demà dijous amb les professores i professors de la Banda Simfònica Municipal, que interpretaran, sota la direcció de Virginia Martínez i dins del programa “Essència Llatina” les obres “Huapango” de José Pablo Moncayo; “Latin Medley Cachito-Cachita” de Consuelo Velázquez y Rafael Hernández; “Amapola” de José María Lacalle; “Malaguenya de Barxeta” d’Azael Tormo; “Second Suite for Band” d’Alfred Reed amb els moviments “Son Montuno” i “Guaracha”; “Danzón núm. 2” d’Arturo Márquez i l’obertura llatina “Paconchita” d’Óscar Navarro.

La resta de concerts tenen els títols següents: el dijous dia 9 amb “Rimant els Vents” dirigit per Rafael Sanz-Espert i les obres “Persis” de Hosay, “Scootin’ on Hardrock” de Holsinger, “Rock Symphonie” de Schneider i “Chess” d’Ulvaeus/Andersson; el dia 16 amb “Clàssics en els Jardins” i les composicions “Cielo Andaluz” de Marquina, l’obertura de “El barber de Sevilla” de Rossini, una selecció del ballet de “Faust” de Gounod, “Una nit en Calatayud” de Luna i la gran fantasia de “La verbena de la Paloma” de Bretón, també amb la direcció de Sanz-Espert; i conclourà el dia 23 amb “Obertura a l’Estiu” que dirigirà Isabel Rubio amb el pasdoble “Certamen d’Elda, XXX Aniversari” de Valero-Castells, “The Cowboys” de Williams, l’obertura de “Carmen” de Bizet, “Steel Overture” de Pina, “La Alegría de la Huerta” de Chueca, “Candide” de Bernstein i “Curtain Up!” de Reed.

 

 

Destacats