'Nit a Les Arts', dues nits gratuïtes amb òpera, música simfònica, DJ i una exposició a València

El públic interessat a assistir als espectacles en espais tancats ha de sol·licitar prèviament la seua localitat

Guardar

Nit a Les Arts
Nit a Les Arts

Dues nits amb activitats gratuïtes donaran el tancament a la present temporada de Les Arts. Una iniciativa que, sota el nom de "Nit a Les Arts", oferirà una àmplia programació per a tots els públics.

Les activitats estan previstes per als pròxims dies 8 i 9 de juliol i es desenvoluparan a partir de les 20 hores i fins a la matinada en diferents espais de l'edifici.

Així, després de diverses edicions posposades per la pandèmia, Les Arts recupera la "nit en blanc", que, en la seua novena celebració, inclou espectacles tècnic-artístics amb el Cor de la Generalitat i els artistes del Centre de Perfeccionament, concerts de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana dirigits per Sergio Sáez, dues funcions de l'òpera 'El tutor burlat', una exposició de vestuari i attrezzo i dues sessions de música DJ amb Eduardo Díaz (NO FROST).

Paral·lelament, Les Arts obrirà des de les 20.30 hores les seues àrees de lliure recorregut per a tot aquell que vulga conéixer i gaudir dels espais a l'aire lliure de l'enclavament operístic, que comptaran amb servei de restauració.

Programació per a tots els públics

Així mateix, s'oferiran cinc passes tècnic-artístics (20.50 hores, 21.40 hores, 23.30 hores i 0.20 hores) que permeten contemplar entre bastidors com és el treball en l'escenari de la Sala Principal en grups de fins a 240 persones.

Per part seua, l'Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV) descobrirà un espai inèdit al públic general, la Sala d'Assajos de l'Orquestra, en la qual la formació titular dels Arts oferirà tres concerts (20.50 hores, 21.50 hores i 23.50 hores), de 40 minuts de duració, sota la direcció musical de Sergio Sáez, professor de l'OCV.

En la planta 11, l'Espai Los Toros acollirà una exposició de vestuari i attrezzo, amb figurins i elements escènics d'algunes de les produccions més significatives de Les Arts.

Per part seua, el Teatre Martín i Soler obrirà les portes a les 22 hores per a acollir una representació de "El tutor burlat", la primera òpera de Vicente Martín i Soler, en la seua versió en valencià, que cantaran joves cantants i antics alumnes del Centre de Perfeccionament acompanyats al piano.

A les 0.30 hores, el DJ Eduardo Díaz (NO FROST) convertirà les terrasses de la planta onzena, amb vista al jardí del Túria, en una gran pista de ball amb una sessió de música, que acomiadarà l'activitat de totes dues jornades a ritme 'danse'.

El centre d'arts tancarà les portes la nit del divendres al dissabte a les 2 hores de la matinada, i una hora més tard, a les 3 hores, en la nit del dissabte al diumenge.

Entrades per als espais tancats

Malgrat que l'assistència és gratuïta, serà necessari de disposar d'entrada per a poder gaudir dels espectacles en espais tancats. En aquest sentit, les persones abonades i membres del programa de mecenatge de Les Arts podran sol·licitar prèviament les seues localitats a partir del dia 5 de juliol en la pàgina web www.lesarts.com i, des del dia 6, presencialment en les taquilles del teatre, amb un màxim de quatre accessos per abonat o mecenes.

El públic general podrà demanar les seues entrades des del mateix 6 de juliol a través de la web de Les Arts i, un dia després, el 7 de juliol, de manera física en el teatre. S'assignarà un màxim de dues invitacions per sol·licitant.

Arxivat a:

Destacats