Morera: "És importantíssim que València siga capital mundial de l'alimentació sostenible i des de Les Corts col·laborarem activament"

Guardar

valencia-alimentacio
valencia-alimentacio

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut este dijous a l'alcalde de València, Joan Ribó i al comissionat de "València, capital mundial de l'alimentació sostenible 2017", Vicent Domingo. En la reunió, tant l'alcalde com el comissionat han explicat la importància de l'esdeveniment, que farà la ciutat tot un referent mundial i que tindrà una continuïtat en el seus objectius més enllà de l'any 2017.

El proper any, la FAO començarà la dècada de la ONU per l'Alimentació i la ciutat de València serà una fita molt important perquè es debatrà i es prendran mesures socials, científiques i polítiques. Per això, tant Joan Ribó com Vicent Domingo han volgut exposar la importància de la capitalitat assumida per València i també han proposat que des de Les Corts es treballe en matèria dels drets de la ciutadania a alimentar-se sosteniblement.

El President del parlament valencià ha assegurat que traslladarà la iniciativa als grups "per a treballar conjuntament i fer una aportació de Les Corts a una fita tan important en la que hem de col·laborar perquè València serà un referent mundial en propostes d'alimentació sostenible i d'accés a l'alimentació de les persones, que hui en dia continua sent un repte i un problema per a milions i milions de persones. Anem a aportar solucions des de l'àmbit local i en cooperació amb les grans ciutats del món".

Destacats