Metrovalencia amplia el seu servei el diumenge per a facilitar l'accés al partit entre el València i el Getafe

Guardar

Mestalla a una imatge d'arxiu
Mestalla a una imatge d'arxiu

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ampliarà aquest diumenge 4 de setembre el servei de Metrovalencia amb motiu del partit de futbol, corresponent a la quarta jornada de la Lliga, que disputaran a les 21.00 hores a Mestalla el València CF i el Getafe CF.

Així, Metrovalencia ha previst reforçar els serveis de les Línies 1, 2, 3, 4, 5 i 7 amb la incorporació de metres i tramvies addicionals, després de la finalització del partit, ha informat la Generalitat en un comunicat.

Des de l'estació d'Aragó, la més pròxima a l'estadi, s'accedeix a la Línia 5 per a arribar fins a Marítim-Serreria i a Aeroport, amb possibilitat d'enllaçar amb les Línies 1 i 2 en Ángel Guimerà. En la mateixa estació, però en línia 7, s'ha previst un tren addicional en direcció a Torrent Avinguda.

Des de la també pròxima estació de Facultats-Manuel Broseta els trens circularan en línia 3 fins a Rafelbunyol i Aeroport, amb possibilitat d'enllaçar amb les Línies 1 i 2 en Àngel Guimerà en direcció a Torrent Avinguda, Seminari-CEU i Paterna.

Respecte al tramvia, les persones usuàries podran desplaçar-se, després de la trobada, des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web de Metrovalencia i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client, així com en les xarxes socials de Metrovalencia (Twitter i Facebook).

Destacats