La línia 64 de l'EMT València ampliarà el seu recorregut per Benicalap

EMT València crearà cinc noves parades per a la línia 64

Guardar

Autobús híbrid de l'EMT
Autobús híbrid de l'EMT

EMT València continua la seua aposta per connectar més i millor els diferents barris de la ciutat. D'aquesta manera, el pròxim 1 de gener entrarà en funcionament l'ampliació del recorregut de la línia 64, amb l'objectiu d'oferir un major servei al barri de Benicalap. Així ho han confirmat el president de l'EMT i regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, i la directora gerent de l'entitat, Marta Serrano, que s'han reunit amb representants de l'Associació Veïnal de Benicalap.

El nou itinerari de la línia 64 comptarà amb cinc noves parades que millorarà l'accessibilitat del transport públic. D'aquesta manera, aquesta línia que connecta Benicalap amb l'Hospital La Fe, accedirà des de l'avinguda de Joan XXIII al carrer de Castellonet de la Conquesta, per a continuar per l'avinguda de l'Equador i l'avinguda del Levante U.D.

Com ha assenyalat el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, "obrim aquest espai de diàleg per a involucrar a les veïnes i veïns en els plans de millora del transport públic que teníem al cap per al barri. Ha sigut un procés molt positiu que culmina amb una mesura consensuada i que permetrà continuar millorant el servei que presta l'EMT a la ciutat".

Aquesta millora del transport públic en el barri se suma a unes altres ja impulsades per l'EMT, com la recent ampliació del servei nocturn. Amb la nova xarxa, l'entitat de transport ha ampliat el servei durant la nit en el barri de Benicalap amb les línies 28, 60 i C3 que faciliten la mobilitat nocturna al seu veïnat.

Destacats