Les pràctiques sexuals a plena llum del dia afecten els veïns de La Devesa

’S’exhibeixen lliurement practicant sexe i, fins i tot, s’anuncien les zones per Internet'

Guardar

el saler
el saler

Els veïns de La Devesa del Saler ja estan farts de les anades i vingudes d'aquells que solament visiten un dels llocs més emblemàtics de València per a les seues trobades sexuals. I és que l'exhibicionisme i les pràctiques sexuals a plena llum del dia s'han convertit en una imatge amb la qual famílies senceres han de bregar, dia rere dia. Sens dubte, una moda que afecta la vida diària dels veïns de La Devesa, i que contrasta amb la falta de pudor, o més aviat falta de respecte, d'aquells que cerquen trobades sexuals ràpides i anònims.

És una zona per la qual, cada dia, passen famílies senceres amb menors

València Extra parla amb Ana Gradolí, Presidenta de l'Associació Veïnal de La Devesa del Saler, que explica els problemes d'exhibicionisme que els afecten. 'No s'exagera en absolut. Cadascun és lliure de practicar sexe on vulga, però no en una zona en la qual, cada dia, passen famílies amb fills menors. És una problemàtica que afecta la vida diària dels veïns perquè no es tallen en absolut. S'exhibeixen lliurement practicant fel·lacions o qualsevol altre tipus de pràctica sexual durant tot el dia. No és que siga a la nit o de matinada, és que no hi ha horari. És tot el dia'.

L'Associació Veïnal ja ho ha posat en coneixement de les Administracions Públiques i consideren que 'els correspon a ells actuar per a frenar aquesta pràctica. Nosaltres pensem que amb què hi haguera una major presència policial, aquest problema es reduiria considerablement o, almenys, creiem que es tallarien una mica més. A més, tampoc sabem si es tracta de prostitució de carrer, l'única cosa que volem és que aquestes pràctiques públiques s'acaben'.

En aquest sentit, La Devesa es veu afectada en dues zones per aquesta 'moda sexual' que, fins i tot, arriba a anunciar-se en Internet com una zona dogging, una de les pràctiques de sexe lliure de moda a Espanya. Ana Gradolí explica que 'són dues zones concretes les que estan afectades per aquesta pràctica: la zona nord i sud, concretament, les zones properes als apartaments Sidi Saler'.

Quant a la recent adaptació per a vianants d'una de les vies principals del Saler, com és la Gola del Pujol, la Presidenta de l'Associació Veïnal afirma que 'encara és prompte per a valorar si aquesta iniciativa dificultarà aquestes pràctiques sexuals, però esperem que així siga, a causa del pas de més persones per aquesta via'. I és que la intervenció de la Gola del Pujol ha consistit en la creació d'un nou itinerari senyalitzat de dos metres d'ample per a vianants, que fins ara mancaven d'espai propi, així com un altre espai bidireccional de 4,65 metres d'ample compartit entre el tràfic motoritzat i bicicletes.

Arxivat a:

Destacats