Les platges valencianes més accessibles gràcies al treball de Creu Roja

Al voltant de 6.000 usuaris utilitzen aquest programa

Guardar

cruz-roja-valencia
cruz-roja-valencia

Un any més, Creu Roja aposta per millorar l'accessibilitat de les platges valencianes, a través d'un programa que permetrà gaudir de l'estiu a tots els banyistes amb mobilitat reduïda. Amb el programa d'ajuda al bany no solament s'ofereix un servei d'assistència mitjançant els voluntaris de Creu Roja, sinó que a més, des de 1997, aquesta iniciativa permet als valencians banyar-se en el mar.

Per a dur a terme aquest programa, Creu Roja compta amb cadires amfíbies, crosses, flotadors de cinturó i collets. Un servei cent per cent complet que estarà obert al públic fins al pròxim 31 d'agost, i en horari d'11.00 a 15.00 hores.

Any rere any, al voltant de 6.000 usuaris utilitzen aquest programa durant els tres mesos d'estiu. No obstant això, les platges que compten amb més participants són la del Cabanyal amb 4.071 usuaris, la de la Malva-rosa amb 1.516 i la de Pinedo amb 517.

Des de Creu Roja treballen per a ajudar a aquelles persones que més ho necessiten en diferents àmbits de la societat. D'aquesta manera, aquesta aposta per l'ajuda al bany a persones amb mobilitat reduïda és fonamental per a aconseguir que tots els ciutadans puga accedir als mateixos llocs. I és que tal com recorden des d'aquesta ONG, sense aquest tipus de programes, molta gent no podria accedir ni a la platja, ni al bany.

Arxivat a:

Destacats