Les millors propostes gastronòmiques us esperen en Amstel València Market

Guardar

2_AMSTEL_VALENCIA_MARKET_21
2_AMSTEL_VALENCIA_MARKET_21

Des d'ahir, teniu una cita amb les propostes gastronòmiques més singulars en el AMSTEL VALÈNCIA MARKET. Aquesta iniciativa arriba de la mà de la Ruta Amstel Or, que per primera vegada recala en la capital valenciana. Destacats restauradores nacionals i autonòmics participen en format Food Truck per a fer una revisió de diferents cultures gastronòmiques en una fira que estarà oberta al públic durant tot el cap de setmana, amb horari de migdia a mitjanit. I demà des de les 12 a les 22h.

3_AMSTEL_VALENCIA_MARKET_18El AMSTEL VALÈNCIA MARKET respira ambient retro amb un divertit photocall, ambientació musical, jocs tradicionals com El Martell, zones d'esbarjo i un espai menjador, amb taules i cadires, a l'aire lliure. A més, reprenent el clàssic repartiment de periòdics, un personatge caracteritzat ofereix als visitants una publicació gratuïta que simula notícies de l'època.

UN SABORÓS VIATGE GASTRONÒMIC

La cuidada oferta gastronòmica del AMSTEL VALÈNCIA MARKET reuneix a noms com els valencians Malabar (Grup La Sucursal), Onion Street Food o Black Turtle amb propostes nacionals com a Cor d'Atzavara, El Camió Rosa, Feltman's o Mestís (liderada pel guanyador del concurs televisiu Cuiners al Volant, Javier Brichetto).

Tots ells ajusten la seua carta al concepte de Street Food, un corrent culinari que pretén adaptar-se al ritme de vida contemporani sense renunciar a la innovació gastronòmica. Preparacions fàcils de prendre en qualsevol lloc i moment, que en molts casos no necessiten si més no de coberts, però que aporten en una sola ingesta tots els nutrients imprescindibles sense renunciar als estímuls que un paladar exigent necessita. 4_AMSTEL_VALENCIA_MARKET_75_AMSTEL_VALENCIA_MARKET_196_AMSTEL_VALENCIA_MARKET_11Originals receptes, tacs, crepes, hamburgueses, empanades, hot dogs al costat de delícies com l'ànec fumat en soia dolça, bacallà confitat en salsa, hamburgueses de bou Wagyú o tradicionals cocs de dacsa i preparacions aptes per a celíacs, s'integren en una interessant oferta amb opcions dolces i salades, que conviden a un saborós viatge gastronòmic on trobem influències de països com Brasil, Xina, Japó, Mèxic, Estats Units o França.

COMPETICIÓ PEL MILLOR MARIDATGE AMB CERVESA 

Com ha assenyalat Alejandro Rodríguez, Sponsoring Manager d'Amstel, aquesta fira naix amb l'objectiu de promoure i difondre la cultura cervesera, estretament relacionada amb la gastronomia. Per això ha creat una competició de maridatge en la qual el públic serà protagonista.

10_AMSTEL_VALENCIA_MARKET_22Cada Food Truck participant presenta un plat en el qual olors, textures, aromes i sobretot sabors s'alien per a oferir la combinació perfecta amb cervesa Amstel Or, Amstel Radler o Amstel 100%.El públic podrà provar-les i puntuar-les, emetent el seu vot. I el maridatge que obtinga millor puntuació serà el guanyador.

A més, entre totes les votacions emeses, s'escollirà una a l'atzar i el seu autor també rebrà un premi: l'equivalent del seu pes en Amstel Or per a compartir i gaudir amb els seus.Fins a esta vesprada s'arreplegaran votacions, demà al matí es procedirà al lliurament de premis i durant tot el cap de setmana podran gaudir-se dels maridatges en competició i de tota l'oferta gastronòmica d'aquesta trobada oberta al públic.

Destacats