La UV aprova "la major oferta acadèmica de la Comunitat" amb un nou doble grau en Dret i Economia

El pròxim curs, que començarà el 13 de setembre, comptarà amb 8.800 estudiants de grau i 4.479 de màster

Guardar

BenQ Digital Camera
BenQ Digital Camera

El Consell de Govern de la Universitat de València, reunit en sessió ordinària en modalitat híbrida, va aprovar ahir una sèrie de mesures que afectaran el pròxim curs acadèmic 2021-2022. Entre les novetats més destacades es troba la creació d'un nou doble grau en Dret i Economia, l'inici del curs universitari el 13 de setembre, i l'aprovació de les ofertes de grau, màster oficial i títols propis de la Universitat de València. Això suposarà un total de 8.800 places de titulacions de grau i 4.479 de màster, el nombre més gran de places de grau i postgrau oficial de la Comunitat Valenciana en el servei universitari.

La nova proposta de doble grau en Dret i Economia destaca per ser la principal novetat del pròxim curs acadèmic en la UV (Universitat de València). Aquest doble grau, amb 50 places disponibles, suposarà un total de 373,5 crèdits que hauran de superar els estudiants per a obtenir tots dos títols, tant el de Dret com el d'Economia. Segons afirma la UV, els estudiants rebran "una formació econòmica-jurídica integrada dirigida a la seua inserció professional en el sector públic i en àmbits de l'economia i del dret, diferents i complementaris de l'entorn empresarial".

De cara a aquest nou curs universitari 2021-2022, la UV "reforça la seua aposta pels programes de doble titulació i complementa, en les àrees de jurídiques i econòmiques, el programa ADE-Dret, dirigit a una major inserció professional en l'àmbit de l'empresa". A més, aquesta aprovació compta amb el suport favorable de les juntes de centre de les facultats de Dret i Economia.

D'altra banda, el Consell de Govern també ha aprovat l'oferta de grau i màster oficial de la Universitat de València per al pròxim curs, per la qual cosa l'oferta de títols oficials serà d'un total de 8.800 places repartides en 56 titulacions de graus i 4.479 places de màsters oficials en 103 titulacions diferents. "La Universitat de València continuarà, així, oferint el major nombre de places de grau i de postgrau oficial de la Comunitat Valenciana, com a servei públic universitari que aconsegueix totes les branques del coneixement", ha apuntat la UV.

Aquest nou curs acadèmic començarà el dilluns 13 de setembre. El primer semestre del curs finalitzarà el 23 de desembre, mentre que el segon semestre s'iniciarà el 31 de gener de 20211 i acabarà el 20 de maig.

Destacats