La Universitat Popular llança 20 propostes de cursos i tallers

Guardar

valencia
valencia

La Universitat Popular de València llança 20 propostes de cursos, tallers i conferències en el programa "Coordenades. Aules obertes", que es desenvoluparan fins al final del curs 2016/17 en els diferents centres UP de la ciutat. Les propostes comprenen, entre altres, les àrees temàtiques d'igualtat, benestar, salut, desenvolupament personal, ciutadania conscient, arts, idiomes i memòria, i suposen una oferta de 74 grups en què podran participar 1.730 persones.

La regidora d'Igualtat, Isabel Lozano, de la qual depén la Universitat Popular, ha assenyalat que "Coordenades" ve a complementar l'oferta habitual d'activitats de la UP, ja que permet abordar temàtiques d'actualitat a mesura que avança el curs i respondre a noves demandes i necessitats. La regidora destaca que "amb cada nova edició s'amplia de manera considerable la possibilitat de participar en el projecte de la Universitat Popular i es consolida la seua voluntat d'arribar cada any a més persones i seguir arrelant-se en els barris amb propostes molt diverses i intergeneracionals".

"Les necessitats de formació i desenvolupament personal i la disponibilitat de temps no són estàtiques i hem d'oferir diferents possibilitats perquè la ciutadania trobe el seu espai en la UP", ha explicat Lozano. També ha afirmat que "la Universitat Popular és un projecte que té com a objectiu facilitar la participació ciutadana a través del foment del pensament crític, el desenvolupament personal, la dinamització sociocultural, la inclusió social i la igualtat".

En total, aquesta nova edició de "Coordenades" oferirà dotze tallers, cinc cursos i una conferència. Aquesta última s'impartirà en 21 dels 28 centres amb què compta la Universitat Popular en la ciutat de València.

Participar en les activitats d'aquesta programació no requereix estar matriculat en l'habitual cicle llarg que s'ofereix al setembre i la duració dels quals és de tot el curs escolar. L'únic requisit és ser major de 18 anys i residir a València. No obstant això, tots els cursos, tallers i la conferència requereixen inscripció prèvia per al control de l'aforament. Conforme a l'ordenança de preus públics de la UP, les propostes que no superen les quatre sessions són gratuïtes, i el preu de les que superen aquest nombre de sessions varia segons la duració de cada una. Les activitats van des de les 5 fins a les 33 sessions.

Destacats