La Generalitat fixa el tancament del comerç a les 18.00 hores

Se salva d'aquesta restricció les botigues d'alimentació, farmàcies i altres considerades essencials

Guardar

Rebajas
Rebajas

Davant l'augment de contagis en la Comunitat Valenciana, la Generalitat ha decidit, aquest matí, fixar el tancament dels comerços a les 18.00 hores, excepte per a les botigues d'alimentació, farmàcies i altres considerades essencials. Aquestes restriccions entraran en vigor el dijous, 21 de gener, a les 00.00 hores i romandran vigents durant 14 dies.

Així ho ha explicat el president de la Generalitat, Ximo Puig, que ha comparegut aquest dimarts per a explicar les noves mesures anticovid després de la reunió de la comissió interdepartamental per a la prevenció i actualització enfront de la Covid-19, que s'ha celebrat aquest matí per a analitzar les últimes dades i estudiar la possibilitat d'aplicar noves mesures.

No obstant això, no és l'única restricció, ja que el Consell també ha anunciat que es demanarà al Govern d'Espanya l'avançament del toc de queda a les 20.00 hores i, a més, s'ha decretat el tancament de tota l'hostaleria, encara que amb excepcions.

Puig ha reconegut que aquestes mesures tindran un "gran impacte en la vida de milers de persones" i ha afirmat que s'han pres "amb dolor", "preocupació pels seus efectes" i la disposició a "compensar als més perjudicats". "El nivell d'estrés hospitalari i l'augment de corba de contagis ens obliga a fer-lo", ha lamentat.

Destacats