La Conselleria d'Obres Públiques anuncia la creació d'una taula tècnica contra l'intrusisme en el taxi

Guardar

Obras Públicas
Obras Públicas

La Conselleria d'Habitatges, Obres Públiques i Vertebració del Territori crearà la taula tècnica contra l'intrusisme en el sector del taxi, segons s'ha anunciat en la reunió que ha mantingut el sotssecretari de la Conselleria, Francesc Signes, i el director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, amb representants de la Unió d'Associacions de Taxi, Associació Gremial de Taxi i Use Taxi.

En esta primera reunió per a abordar la problemàtica en l'Àrea de Prestació Conjunta de València han assistit també la regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de València, Anaïs Menguzzato, i el director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, i està previst realitzar reunions conjuntament amb Alacant i Castelló.

Segons ha explicat Carlos Domingo, la creació d'aquesta taula tècnica té com a objectiu "lluitar amb la millor eficàcia contra l'intrusisme en el sector". Així mateix ha indicat que amb esta mesura, la conselleria respon "a la reivindicació dels taxistes, que es guanyen la vida dignament i paguen els seus impostos, que demanaven una major atenció de l'Administració contra les pràctiques il·legals que contravenen les normes, a més els usuaris també demanden un servei fiable de qualitat i que no li cobren de més".

En este sentit el director general ha afegit que la Generalitat "ha d'estar al costat dels usuaris i dels taxistes que desenvolupen honradament el seu treball, i vol fer-ho de forma coordinada unint els esforços dels serveis d'inspecció i de sancions de la Conselleria d'Habitatge, de les forces de seguretat, especialment de la policia autonòmica, la Guàrdia Civil i la policia local, amb la necessària col·laboració dels mateixos taxistes".

En aquesta Taula Tècnica s'anirà definint de forma periòdica els objectius concrets a dur a terme i es farà un seguiment per a avaluar l'eficàcia de les mesures acordades en favor tant dels taxistes com dels usuaris.

Destacats