L'Oceanogràfic organitza un viatge obert al públic pel Cercle Polar Àrtic

Durant el viatge, s'inclou la navegació a bord d'un vaixell de vela

Guardar

Aurora boreal . Foto: Lenny K Photography
Aurora boreal . Foto: Lenny K Photography

L'Oceanogràfic de València fa un pas més enllà i organitza un espectacular viatge obert al públic pel Cercle Polar Àrtic on les persones assistents tindran l'oportunitat de navegar a bord del vaixell de vela històric 'Antiga' amb un programa d'activitats i tallers pràctics que consistiran a conéixer més en profunditat el món marí, a més d'observar tot el que amaga l'ecosistema de l'Àrtic.

Sens dubte, una experiència única que tindrà lloc del 2 al 12 de desembre, començant i acabant el viatge a la ciutat noruega de Tromso. Això sí, tan sols podran participar un total de 32 persones, que aniran acompanyats d'un grup especialitzat en turisme nàutic i travessies de WorldWide Nautic-All que, a través del seu projecte Oceanosophia, en col·laboració amb l'Oceanogràfic, han organitzat aquest espectacular viatge.

Javier Cacho i Francisco Torner seran els experts que dirigisquen el programa temàtic a bord del vaixell amb activitats formatives i xarrades sobre l'exploració i l'ecosistema de la regió polar. Així ho han explicat durant la presentació d'aquesta iniciativa per a explorar l'Àrtic que, a més, naix amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància de conservar-lo i saber més en profunditat com li està afectat el canvi climàtic.

El preu per persona per a formar part d'aquesta expedició serà de 4.280 € amb allotjament en cabina doble amb llits individuals i pensió completa en el vaixell, a més dels vols d'anada i tornada, trasllats en terra, entrada per a les visites programades i segur de viatge. Es realitzarà un 5% de descompte si es reserva abans del 30 de maig; així com per a clients repetidors i per a famílies de mínim tres persones.

Durant el viatge s'inclouen activitats com a excursió amb trineus de gossos, visita al Museu Polaria (aquari àrtic) i visita al Museu Polar, a més de la travessia.

Destacats