L'Escola Municipal de Jardineria i Paisatge suspén temporalment els seus cursos

Guardar

1208 Treballs Jardineria Blasco Ibáñez
1208 Treballs Jardineria Blasco Ibáñez

L'Escola Municipal de Jardineria i Paisatge, integrada en l'Organisme Autònom Municipal (OAM) de Parcs i Jardins, ha anunciat l'ajornament dels cursos de formació previstos, donada l'evolució de la pandèmia de covid-19 a la ciutat. El vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha explicat la necessitat «d'actuar amb responsabilitat i posar entre tots de la nostra part per a ajudar a contenir l'expansió de la malaltia».

«Davant les noves restriccions i l'evolució de la pandèmia a la nostra ciutat, des de l'Organisme Autònom de Parcs i Jardins hem decidit suspendre els cursos de jardineria i floristeria que estaven a punt de començar», ha anunciat Campillo. Es tracta de tres cursos: oficial de Floristeria, Oficial de Jardineria, i Art floral japonés (ikebana), tal com es va presentar setmanes arrere en el marc de l'oferta formativa de l'Escola Municipal.

Atés que les classes teòriques del primer d'ells, Oficial de Jardineria, ja havien començat, s'ha optat per continuar-les de manera online, i ajornar les classes pràctiques per a més endavant. Quant als altres dos, ha explicat el vicealcalde, «els suspenem temporalment i els ajornem fins a una altra ordre». Des de l'Escola Municipal de Jardineria i Paisatge ja s'ha contactat amb l'alumnat inscrit per a explicar-los la situació, i informar-los de les dates de realització de les classes es determinaran quan la situació ho permeta. Cal tindre en compte que una part important de l'alumnat que participa en aquests cursos són persones majors, per la qual cosa s'ha considerat més prudent ajornar els cursos, de la mateixa manera que ha fet, per exemple, la Universitat Popular, ha recordat el vicealcalde.

Campillo ha fet «una crida a la responsabilitat de la ciutadania i al sentit comú per a reduir els contactes socials en la mesura que siga possible». «L'evolució de la pandèmia és molt greu i hem de ser conscients que tots hem de posar de la nostra part per a contenir i aplanar la corba a la nostra ciutat», ha subratllat.

Destacats