L'ATE de Mestalla es prolonga fins a setembre per l'estat d'alarma

El conseller Arcadi España afirma que el pla que han presentat els dirigents del club per a reprendre en dos anys les obres del Nou Mestalla "és bastant fluix"

Guardar

nou mestalla
nou mestalla

El València CF tindrà un marge de tres mesos més per a fer "algun pas avant" respecte a l'ATE del Mestalla, tal com ha confirmat en À Punt Arcadi España, conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.

España ha assegurat que el pla que han presentat els dirigents del club per a reprendre en dos anys les obres del Nou Mestalla "és bastant fluix", un document presentat fa uns dies en la Conselleria d'Economia en el qual assegurava, perquè s'amplien els terminis de l'Actuació Territorial Estratègica que se li va concedir, que la seua intenció era començar de manera imminent (el gener de 2022) el pavelló que ha de construir en Benicalap i reprendre en 2024 les obres del seu nou estadi per a acabar-les en dos anys.

"S'està analitzant tècnicament per part de la Generalitat. És evident en una primera llegida que és una declaració d'intencions, més que una declaració de fets i és el que haurà de plantejar-se la propietat del València si fa algun pas avant més", considera el conseller, que encapçala l'àrea encarregada de prendre la decisió final sobre si, com ha sol·licitat el club amb eixe document, es prolonga l'ATE.

"És una declaració d'intencions i estem molt acostumats al fet que l'actual propietari del València parle en eixos termes de manifestacions de voluntat", considera España.

El termini de finalització de l'ATE que se li va concedir al club per a facilitar la construcció del nou estadi i per a vendre les parcel·les de l'actual Mestalla s'ha retardat tres mesos pel primer estat d'alarma que es va viure per la pandèmia del coronavirus.

Arxivat a:

Destacats