L'Associació Veïnal de Patraix llança una campanya de suport per a sol·licitar ajudes

A més, continuen amb la campanya de recollida d'aliments per a les persones que ho necessiten

Guardar

WhatsApp Image 2020-04-03 at 13.32.31
WhatsApp Image 2020-04-03 at 13.32.31

L'Associació Veïnal de Patraix es torna a bolcar amb els veïns i veïnes del barri per a ajudar-los en aquesta crisi que ha provocat la Covid-19. D'aquesta manera, tal com explica el president de l'associació veïnal, Toni Pla, "des de fa dues setmanes estem amb una campanya de recollida d'aliments per a aquelles persones que més el necessiten". D'aquesta manera, s'ha instal·lat, en la seu, una cistella solidària en la qual, de manera anònima, la ciutadania pot anar depositant en ella aliments no peribles, mentre que les persones que ho necessiten poden agafar el que necessiten, això sí, fent ús de guants, bosses o hidrogel.

Així i tot, no és l'única acció que s'ha impulsat des de l'associació veïnal. De fet, com explica Toni Pla, "des d'ahir hem llançat una campanya de suport i informació per a totes les persones que necessiten sol·licitar una ajuda i no saben com fer-ho o no compta amb els recursos necessaris per a això". Així, s'ha instal·lat, en la seu de l'Associació Veïnal de Patraix, un ordinador amb connexió Wi-Fi.

"Qualsevol persona que ho necessite pot vindre per a fer ús de l'ordinador. D'aquesta manera, els assessorem i poden veure tot el que necessiten presentar fins a arribar als serveis socials municipals". A més, explica Toni Pla, és una mesura que "ajudar a evitar la bretxa digital" tant generacional com la provocada per la falta de recursos econòmics.

Patraix continua duent a terme iniciatives que segueixen la línia de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del barri. I és que si ja durant el confinament van estar organitzant diferents accions solidàries i culturals, ara, en la volta a la normalitat, l'Associació Veïnal segueix al peu del canó per a donar la mà a aquelles persones que més el necessiten.

Arxivat a:

Destacats