L'Ajuntament de València adjudica la redacció del projecte del nou consultori del Perellonet

El nou espai se situarà al carrer Amura, en l’antic col·legi Grumet Javier Trénor.

Guardar

0820 Consultori auxiliar El Perellonet
0820 Consultori auxiliar El Perellonet

L’Ajuntament de València ha adjudicat el contracte per redactar el projecte bàsic i d’execució i direcció d’obra del nou consultori auxiliar municipal del Perellonet, que fins ara s’ha situat en l’edifici de l’alcaldia pedània a l’avinguda de les Gavines. L’import del contracte menor arriba fins els 6.230,28 euros i contempla un termini màxim d’execució de tres mesos.

«Ens trobem davant d’una nova bona notícia per als pobles de València, que en el govern municipal troben un equip que valora la seua dignitat i la seua vàlua, que considera que tots els seus veïns i veïnes són igual de prioritaris per a l’acció de govern i que es preocupa per millorar-los la vida», ha explicat la regidora de Pobles de València, Lucía Beamud.

La nova ubicació del consultori auxiliar del Perellonet serà la de l’antic col·legi Grumet Javier Trénor, al carrer Amura, a una distància de vora 40 metres de l’enclavament actual. «Millorem l’espai disponible per al consultori mèdic perquè deixarà de compartir espai amb l’alcaldia del Perellonet», ha destacat Beamud, qui ha recordat que hi haurà una reforma integral de l’edifici, amb substitució del paviment i de les instal·lacions de fontaneria i electricitat, nous enrajolats per als banys, un fals sostre, una xarxa adequada de protecció contra incendis i pintura interior.

Una vegada estiga redactat el projecte bàsic i d’execució es remetrà a la Conselleria de Sanitat Universal i Salud Pública perquè emeta l’informe de conformitat corresponent.

Destacats