Jurassic World aterra al Centre Comercial El Saler de València amb una experiència immersiva

Aquest esdeveniment gratuït estarà del 13 al 21 de maig

Guardar

Escena de Jurassic World / Foto: @JurassicWorldLaPelicula
Escena de Jurassic World / Foto: @JurassicWorldLaPelicula

Els dinosaures de Jurassic World arriben al centre comercial El Saler de València del 13 al 21 de maig. Una experiència immersiva que permetrà a tots els seus visitants sentir-se com si estigueren dins d'una pel·lícula. Aquesta activitat és completament gratuïta i es podrà gaudir de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores, i dissabtes i diumenges de 12.00 a 14.00 h i de 17.00 a 21.00 hores.

Una oportunitat única per a viure de manera diferent la nova pel·lícula de Jurassic World. I és que gràcies a aquesta iniciativa, els fans no sols pilotaran un helicòpter per Malta a través de la realitat virtual, sinó que ajudaran a escapar a un dels protagonistes de la pel·lícula.

Però, en què consistirà? L'experiència Jurassic World no sols comptarà amb continguts exclusius i inèdits, sinó també amb un photocall i quatre estacions diferenciades a les quals es podrà accedir en grups de quatre persones per motius de seguretat. Així, la primera estació consistirà en la projecció del pròleg de la pel·lícula en 360°; mentre que en la segona, s'accedirà a un joc en el qual, mitjançant el sistema leap motion, el públic haurà d'aconseguir que Beta escape.

En l'estació tres, cada espectador s'asseurà en una cadira sensorial per a gaudir d'una projecció amb ulleres de realitat virtual. I, finalment, en la quarta estació, es durà a terme el visionament d'un clip d'alta definició i es repartirà marxandatge de la pel·lícula.

Tot això i molt més t'està esperant al centre comercial El Saler de València a partir d'aquest cap de setmana. Te'l perdràs?

Va ser en 1993 quan Steven Spielberg va portar a la pantalla gran la saga de Jurassic Park. Des de llavors, cada pel·lícula ha sigut un èxit en taquilla.

Arxivat a:

Destacats