La Junta Municipal d'Abastos celebra la segona setmana cultural #AbastosConViu

Guardar

Ajuntament de València. Imatge: Xisco Navarro
Ajuntament de València. Imatge: Xisco Navarro

La Junta Municipal del districte d'Abastos celebrarà des de demà, dia 23, fins al pròxim 2 de desembre la segona edició de la setmana Cultural #AbastosConViu. Entre les propostes programades destaquen les activitats encaminades a dinamitzar el comerç de barri, en les que enguany participaran els mercats de Castella, Jerusalem i Rojas Clemente; la festa de benestar animal i jocs i xarrades amb les associacions de veïns i veïnes dirigides a sensibilitzar i conscienciar sobre problemàtiques socials, o diversos tallers que persegueixen millorar les competències digitals del veïnat.

"En Abastos tenim un important i actiu teixit associatiu, amb entitats veïnals, societats musicals, falles, associacions que treballen en l'àmbit social i assistencial o en la intervenció comunitària, culturals, esportives i moltes altres", ha destacat la regidora de Gestió de Recursos i presidenta de la Junta Municipal d'Abastos, Lluïsa Notario, qui ha assegurat que "la setmana cultural és un escenari ideal per cohesionar el barri, trobar-se amb el veïnat, fer valdre les seues singularitats i tractar temes d'interés social per a tot el veïnat". En eixe sentit, també ha ressaltat que el mateix programa d'activitats és fruit del debat i el consens dels grups de treball que conformen aquesta junta municipal de districte i que estan integrats pels vocals dels diferents grups polítics i per veïns i veïnes dels barris.

"En el nostre projecte de ciutat cada poble i cada barri de València és important i cal atendre les seues necessitats. Per això entre els objectius de la setmana cultural també es troba la necessitat d'incentivar el comerç del barri i per a això s'han organitzat activitats específiques en tres mercats municipals, com a degustació de productes, manualitats o tallers per un consum responsable", ha especificat.

Les visites guiades per a descobrir les riqueses arquitectòniques del districte formaran també part del programa d'enguany, en què hi ha prevista també la visita al barri de l'agulla i el grup de vivendes Antonio Rueda-8 de març. Totes les activitats són gratuïtes i durant la setmana també se celebrarà una festa de benestar animal i un taller d'art urbà, que tindran lloc al Parc de l'Oest.

Arxivat a:

Destacats