Ja es poden sol·licitar les subvencions que fomenten l'associacionisme comercial de València

Guardar

Vista panoràmica de València
Vista panoràmica de València

Des de hui, dissabte 2 i fins dijous 21 d'abril, està oberta la quarta convocatòria anual d'ajudes a les associacions de comerciants de València "per promoure el comerç de barri, i fer costat a una xarxa fonamental per a construir ciutat", tal com ha anunciat hui el regidor de Comerç, Carlos Galiana. "Es tracten –ha explicat- d'unes subvencions que s'emmarquen en l'objectiu municipal d'enfortir aquesta xarxa perquè, organitzada i coordinada, impulse diferents accions de promoció comercial". Concretament, l'Ajuntament destina a aquest menester 50.000 euros. I cada associació podrà accedir a un màxim de 20.000 euros per a desenvolupar activitats que dinamitzen les botigues de la seua zona durant l'any 2022.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha explicat que amb aquesta convocatòria l'Ajuntament pretén "fomentar l'associacionisme i impulsar la realització d'accions que milloren la competitivitat i donen visibilitat al comerç de barri". I ha recordat que "es tracta del quart any consecutiu que l'Ajuntament de València aprova aquesta línia d'ajudes, creades per primera vegada l'any 2019".

L'edil ha manifestat que "la bona acollida d'aquesta línia de subvencions i el bon resultat que han donat els anteriors anys han motivat la nova convocatòria". "A més –ha afegit- des del govern municipal creiem en l'associacionisme i en el comerç del barri, per això volem continuar impulsant les associacions de comerciants de la nostra ciutat".

Podran concórrer a aquestes subvencions les associacions de comerciants de València i, pel que fa a les actuacions subvencionades, hauran d'haver estat realitzades entre l'1 de gener i el 15 d'octubre d'enguany.

Diverses novetats

Finalment, el regidor Carlos Galiana ha fet valdre que "abaixem el límit d'associats en els mercats municipals per a poder optar a la subvenció, de manera que facilitem la concessió de l'ajuda en
aquests punts comercials municipals i una altra novetat és que el màxim a què es pot optar enguany són 20.000 €, mentre que abans la quantia màxima era de 10.000 €".

Destacats