Igualtat destinarà 342.000 euros per a becar a 23 joves en pràctiques professionals

Guardar

Valencia
Valencia

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives destinarà el pròxim any 2017 un total de 342.000 euros per a beques destinades a 23 joves de fins a 35 anys per a la realització de pràctiques professionals remunerades en diferents departaments de la Conselleria, amb l'objectiu de promoure i afavorir la formació especialitzada en igualtat i inclusió.

Segons ha explicat el secretari autonòmic d'Inclusió i de l'Agència Valenciana de la Igualtat, Alberto Ibáñez, els pressupostos de la conselleria d'Igualtat per a 2017 contemplen aquestes beques que formaran a joves concretament en matèria d'igualtat de gènere i lluita contra la violència, polítiques d'infància i joventut, inclusió social i immigració i d'igualtat en la diversitat.

Per a Alberto Ibáñez, aquesta iniciativa suposa una "aposta per la formació de qualitat dins de l'Administració autonòmica" i al mateix temps, " una oportunitat d'incloure la innovació social en el disseny i desenvolupament de programes i projectes del Consell".

Amb aquestes beques de formació, la Conselleria d'igualtat promou i afavoreix la promoció dels drets de la infància i la seua participació com a ciutadania activa, i l'especialització en el foment i desenvolupament dels valors de la diversitat, la igualtat, la inclusió i la no discriminació.

A més, ha indicat Ibáñez, són un instrument per a donar suport a la formació complementària dels beneficiaris, millorar i especialització professional.

El secretari autonòmic ha avançat que les beques aniran dirigides a joves amb titulacions universitàries, graduats, diplomats o llicenciats. Les convocatòries de les beques es realitzaran sota els principis de publicitat, transparència, objectivitat, igualtat i no discriminació i es publicaran en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Les pràctiques remunerades es realitzaran en diferents departaments de la Conselleria d'Igualtat i el període de durada de les beques serà de 12 mesos que podrà ser prorrogada. L'import destinat per la Conselleria a finançar les beques ascendeix a 342.000 euros i cadascuna de les beques concedides estarà dotada amb 1.126 euros bruts mensuals.

Arxivat a:

Destacats