Igualtat destina 1 milió d'euros a les ajudes per a programes de suport a la igualtat en la diversitat

Guardar

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives destina un total de 1.072.783 euros per a subvencionar programes en matèria d'igualtat en la diversitat dirigides a entitats sense ànim de lucre del sector de les famílies, de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals (LGTBI) , del Poble Gitano i de la prevenció de la violència d'odi, així com atenció a les seues víctimes.

En el cas del programa per a la igualtat i la inclusió del Poble Gitano, les activitats a subvencions tenen per objectiu contribuir a la promoció i la millora de la qualitat de vida de les persones gitanes, en àmbits com l'educació, la cultura, la igualtat de gènere o la joventut.

Els programes en l'àmbit de la família tenen per objectiu recolzar accions com la intervenció especialitzada en situació de conflicte, les escoles de famílies, i la defensa i promoció dels diferents tipus de famílies, com les nombroses o les monoparentals.

Per primera vegada hi ha una línia de programes en l'àmbit LGTBI, que té com a finalitat oferir informació, assessorament i atenció integral a este col·lectiu, així com realitzar accions de sensibilització.

També per primera vegada es posa en marxa una línia per a subvencionar actuacions dirigides a la sensibilització, la formació i la prevenció de la violència i delictes d'odi, així com l'atenció a les seues víctimes.

La data per a presentar les sol·licituds és de l'1 al 15 de juliol.

Arxivat a:

Destacats