L'Hospital La Fe rep el Premi 'Best Spanish Hospitals Awards' en la categoria d'Aparell Digestiu i Hepatopancreàtic

La Fe ha quedat finalista en les categories clíniques de 'Global de resultats', 'Renyó i vies urinàries', 'Malalties Infeccioses' i 'Matern-infantil'

Guardar

Façana exterior nord Hospital La Fe
Façana exterior nord Hospital La Fe

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha rebut un primer premi 'Best Spanish Hospitals Awards' en la categoria clínica d''Aparell Digestiu i Hepatopancreàtic'. A més, La Fe ha rebut sengles diplomes en les categories 'Global de resultats', 'Renyó i vies urinàries', 'Malalties Infeccioses' i 'Matern-infantil'.

L'organització ha fet lliurament d'un total de 58 primers premis i 108 diplomes, repartits entre els 122 hospitals nacionals participants, tant públics com privats. Els guardons s'han estructurat en deu categories i sis grups d'hospitals, tenint en compte la diversitat de processos clínics prevalents d'actuació en cada grup d'hospitals. En concret, l'Hospital La Fe es trobava dins del grup d'Hospitals Públics Grans Alta Tecnologia, on ha resultat finalista entre els tres primers en la categoria 'Global de Resultats'.

Els resultats d'aquests hospitals finalistes es caracteritzen per tindre una estada mitjana i estada mitjana preoperatòria més curta, així com una taxa de reingressos i complicacions intrahospitalàries molt de menor i una taxa d'hospitalitzacions potencialment prevenibles fins a un 17% inferior.

A l'acte de lliurament han assistit el doctor Manuel Ballester, director Mèdic del Departament de Salut València La Fe, i la doctora Isabel Boscá, Subdirectora Metge d'aquest, els qui han volgut agrair i dedicar aquests premis a tot el personal de la Fe que amb el seu esforç han aconseguit situar-nos entre els millors hospitals d'Espanya, fins i tot en una època de pandèmia tan complicada.

L'Hospital La Fe és un centre amb 50 anys d'història, integrat en el Departament de Salut València La Fe i que compta amb 20 centres d'Atenció Primària, quatre Punts d'Atenció Continuada i un centre d'Especialitats.

La Fe és l'hospital públic de referència per als més de 5 milions d'habitants de la Comunitat Valenciana. Disposa de 1.000 llits d'aguts i crítics i destaca per la seua activitat de referència, l'alta professionalitat de les seues prop de 7.000 treballadors i el seu equipament d'alta tecnologia. A més, atén més de 3.000 pacients diaris en consultes externes, 1.000 pacients hospitalitzats i més de 700 en Urgències. Disposa de 20 unitats de referència acreditades pel Sistema Nacional de Salut i 3 xarxes Europees de Referència.

Premis Best Spanish Hospitals

Aquesta ha sigut la tercera edició dels premis Best Spanish Hospitals Awards (BSH), organitzats per Higia Benchmarketing i ASHO, amb la col·laboració de la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA). El certamen ha reunit un total de 122 hospitals espanyols, 65 d'ells públics i 57 privats amb la finalitat de posar en valor la seua eficiència, adequació i qualitat assistencial.

Aquests tres aspectes han sigut valorats i estudiats a través de l'anàlisi de més de 250 indicadors d'eficiència, adequació i qualitat assistencial, amb la finalitat de potenciar un benchmarking orientat a la millora contínua en la gestió clínica dels hospitals aguts espanyols.

A més, en aquesta edició, s'ha presentat l'Informe Impacte de la COVID-19 als hospitals espanyols, en el qual s'analitzen els resultats dels efectes de la pandèmia en el conjunt de los122 hospitals participants.

Arxivat a:

Destacats