Gómez enceta una ronda de contactes amb veïnat i col·lectius de la Malva-rosa

Guardar

La vicealcaldessa Sandra Gómez i la regidora Maite Ibáñez es reuneixen amb col·lectius de la Malva-rosa
La vicealcaldessa Sandra Gómez i la regidora Maite Ibáñez es reuneixen amb col·lectius de la Malva-rosa

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha encetat una ronda de reunions amb diferents associacions i col·lectius del barri de la Malva-rosa per a traslladar-los informació de tots els projectes que s'estan desenvolupant des de la delegació per millorar els serveis i dotacions i, alhora, escoltar les seues propostes i necessitats. La primera reunió s'ha produït aquesta mateixa setmana amb l'Associació de Veïns de la Malva-rosa i amb la Coordinadora d'Educació del barri a la qual també va assistir la regidora d'Educació, Maite Ibáñez, però els contactes i reunions continuaran en les pròximes setmanes amb diferents entitats i col·lectius així com centres de majors.

"El barri de la Malva-rosa inaugura un nou centre de l'Ajuntament de València, un centre de joventut, un lloc que servirà d'assistència, suport i de lloc de trobada per a tots els joves de la Malva-rosa", ha manifestat la vicealcaldessa, qui ha afegit que el barri també disposarà de "sala de lectura que farà un servei imprescindible al barri de la Malva-rosa. Igualment, en paral·lel, des de l'àrea d'Urbanisme estem ja desenvolupant ja els plecs per al projecte de la nova biblioteca i centre cívic amb el qual comptarà el barri de la Malva-rosa".

Gómez ha subratllat que la Malva-rosa és un barri prioritari en les inversions de l'Ajuntament de 2022. "La Malva-rosa és un barri molt important per a nosaltres, està dins de les nostres prioritats i enguany ha de ser el seu any. Per tant, anem desenvolupant i fent passos decidits perquè el barri dispose de totes les dotacions i serveis públics d'aquest Ajuntament", ha assegurat.

La ronda de contactes que s'ha encetat amb els veïns i amb la Coordinadora d'Educació tindrà continuïtat en els pròxims dies amb reunions amb centres de majors del barri i altres col·lectius i entitats cíviques representatives d'aquesta zona del marítim.

Destacats