Gómez assegura que el projecte del València CF no compleix amb els termes acordats: "És 'low cost'"

Guardar

Obres inacabades del nou Mestalla
Obres inacabades del nou Mestalla

La vicealcaldessa de València i regidor de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, ha assegurat aquest dimecres que el projecte del València CF per al nou Mestalla no compleix amb els termes acordats per diversos motius: és més xicotet que el de l'Avinguda Aragó, "es queda a mitjà fer i, sobretot, és 'low cost'". "Jo no sé si la ciutat ha de pagar a preu de cinc estreles un estadi 'low cost', xicotet i que es queda a meitat", ha assenyalat.

Així ho ha indicat en una entrevista en À Punt, recollida per Europa Press, en la qual ha assenyalat que l'Ajuntament ha de resoldre la qüestió de si la ciutat de València "ha de pagar en drets urbanístics un estadi que, ara com ara, no compleix amb els termes" acordats entre propietat i el consistori.

"Com a vicealcaldessa he de defensar els interessos de la meua ciutat" i també del club, un equip de primera amb l'objectiu que "estiga a l'altura de la seua història", ha defensat, i ha afirmat que, com a ajuntament, seran "molt exigents amb les característiques i model de l'estadi que va presentar" el club.

Al seu judici, i preguntada per si el seu departament emetrà un informe negatiu, ha assenyalat que el València CF "s'ha d'esforçar una mica més" ja que s'està parlant del preu que ha de pagar la ciutat pels drets urbanístics i amb el pacte d'unes característiques molt concretes.

Entre elles, ha apuntat que era necessari un estadi amb un nombre major d'aficionats, i que amb el projecte actual, més xicotet, "resulta molt difícil d'acceptar" i ha recordat que es van pactar uns serveis "molt concrets", com que hi haguera seu social, museu, botigues i restauració, que no es contemplen i dels quals es diu que més endavant es podran desenvolupar o no quan això "està expressament concretat en l'ATE" i "s'ha de valorar si ha de pagar o no si no s'inclouen en l'estadi".

D'altra banda, ha manifestat que hi ha qüestions "molt rellevants que es queden a meitat fer", com el tema del pàrquing que queda igualment fora del projecte. Per tant, ha dit que el seu departament està estudiant tota la documentació per a fer una valoració "molt detallada", encara que la resposta correspon a la Generalitat.

Destacats