Forbes destaca a l'Hospital La Fe de València com un dels millors hospitals d'Espanya

Forbes ha fet una selecció dels 25 millors hospitals d'Espanya de més de 700 hospitals del país

Guardar

Hospital La Fe de València
Hospital La Fe de València

Forbes, després d'estudiar diversos índexs internacionals, premis rebuts i últims assoliments dels hospitals, ha destacat els 25 millors hospitals d'Espanya, d'entre més de 700 hospitals del país. Així, l'Hospital La Fe de València ha aconseguit entrar en la llista en l'onzena posició gràcies a la seua llarga trajectòria i excel·lent reputació a la regió, ja que l'hospital públic és conegut per la seua alta qualitat assistencial, les seues avançades instal·lacions i els seus qualificats professionals mèdics.

L'Hospital La Fe de València és un complex de 220.000 metres quadrats que ofereix una àmplia gamma d'especialitats mèdiques i quirúrgiques, com a cardiologia, neurologia, oncologia i pediatria. És un dels majors hospitals d'Espanya i compta amb més de 1.400 llits. L'hospital és un centre de referència per a diverses patologies i procediments, com a trasplantaments de cor, trasplantaments de cèl·lules mare i trasplantaments de medul·la òssia. També compta amb un actiu departament d'investigació i educació, que col·labora amb diverses universitats i centres d'investigació espanyols i estrangers.

L'hospital ha rebut diversos premis i reconeixements per la seua excel·lència en l'atenció al pacient, la investigació i la innovació. Va ser guardonat amb el prestigiós EFQM Global Award for Excellence in Management, convertint-se en el primer hospital del món a rebre aquest premi. També ha sigut reconegut com un dels 20 Millors Hospitals del Món en Gestió Hospitalària i ha rebut el premi al Millor Hospital d'Alta Complexitat (BIC).

L'Hospital La Fe de València s'ha compromés a proporcionar una atenció centrada en el pacient, i les seues instal·lacions estan dissenyades per a proporcionar comoditat i privacitat als pacients i les seues famílies. També ha implantat tecnologies i pràctiques mèdiques innovadores per a millorar els resultats i la seguretat dels pacients. Per exemple, va ser un dels primers hospitals d'Espanya a utilitzar la cirurgia assistida per robot i ha implantat la història clínica electrònica per a millorar la qualitat i l'eficiència de l'assistència.

Amb aquest nou reconeixement, l'Hospital La Fe de València continua sent percebut com un hospital excepcional que proporciona una assistència d'alta qualitat i és un centre de referència per a diverses patologies i procediments. El seu compromís amb l'atenció centrada en el pacient, la investigació i la innovació li han fet mereixedor de diversos premis i reconeixements. Com un dels millors hospitals d'Espanya, continua marcant la pauta de l'excel·lència en l'assistència sanitària.

 

Arxivat a:

Destacats