Foc i música s'uneixen en el gran Piromusical de València 2023

Aquests són tots els detalls del Piromusical de València: data, horari i ubicació

Guardar

Piromusical en València  / Foto: Junta Central Fallera
Piromusical en València / Foto: Junta Central Fallera

Arriba el Piromusical de València 2023. Serà el dissabte, dia 8 de juliol, quan la Marina de València es convertisca en l'epicentre d'un espectacle de foc i música únic que farà vibrar a tots els i les espectadores. Una cita amb la pirotècnia que, de nou, il·luminarà la nit del dissabte. Serà la pirotècnia Vulcano l'encarregada de disparar aquest gran piromusical que començarà prop de la 01.30 hores.

El piromusical posarà el fermall d'or al festival de remember 'Homenaje a la Ruta 90s i 2Mil', que tindrà lloc aquest dissabte, 8 de juliol, en l'escenari nord de la Marina de València. Així, per a finalitzar el festival, es dispararà aquest piromusical que es podrà veure des de diferents punts de la Marina sense necessitat d'accedir al festival.

Una fi de festa inoblidable, ja que el material pirotècnic es dispararà al so de la música dels Dj Víctor Pérez i Vicente Ferrer, sense oblidar els efectes multimèdia de VFV i la pirotècnia Vulcano. A més, com a novetat, l'espectacle es completarà amb un total de 150 drons que sobrevolaran el cel de València per a ballar al ritme de la música.

Fixa aquesta data en el teu calendari, i no et perdes l'oportunitat de gaudir del gran piromusical de València.

Piromusical de la Marina de València/ Foto: Gran Fira de València
Piromusical de la Marina de València / Foto: Gran Fira de València

Noves cites amb la pólvora

A més, dins de la programació de la Gran Fira València 2023, tindràs una nova oportunitat de viure l'experiència d'un piromusical, però aquesta vegada es dispararà el divendres, dia 14 de juliol. I és que la Gran Fira recupera la Nit a la Mar amb aquest espectacle pirotècnic que començarà a les 23.59 hores en la Marina de València, també de la mà de la pirotècnia Vulcano. No obstant això, en aquesta ocasió, el foc anirà acompanyat de la música de Nino Bravo per a retre homenatge a aquest artista valencià.

Juliol és el mes de la pólvora, i València calfa ja motors per a tremolar al ritme de la pirotècnia.

Destacats