Arriba la Fira d'Ocupació de València a la plaça de l'Ajuntament: tota la informació

Un centenar d'empreses busquen personal per a cobrir les més de 500 ofertes d'ocupació a València

Guardar

Feria ocupació Valencia
Feria ocupació Valencia

La Fira d'Ocupació de València 2024 torna, esta setmana, a la plaça de l'Ajuntament. Concretament, seran els dies 15 i 26 de maig (dimecres i dijous) quan un centenar d'empreses es donen cita en la quarta edició de 'València Emplea', amb l'objectiu de contractar personal per a cobrir les més de 500 ofertes de treball disponibles. Així, descobrix tota la informació sobre com participar en esta fira d'ocupació.

Per a començar, en la Fira d'Ocupació 'València Emplea', que se celebrarà el dimecres i el dijous en la plaça de l'Ajuntament, participaran empreses tan reconegudes com Balearia, Caixa Popular, Carrefour, Cecotec, Fermax, Grupo Eulen, Ikea, Illunion, Norauto, Primark, Saona, Voltereta o el Mercado de la Imprenta, entre moltes altres. D'esta manera, durant els dos dies, el personal de recursos humans de les diferents empreses estaran realitzant entrevistes de treball per a cobrir les més de 500 vacants.

Si bé és cert que es recomanava inscriure's abans del 12 de maig per a gestionar les entrevistes, qualsevol persona podrà acostar-se fins a la plaça de l'Ajuntament per a conéixer les ofertes de les empreses participants i deixar el seu currículum. L'horari de la Fira d'Ocupació 2024 de València serà de 9.00 a 18.00 hores el dia 15 de maig; i de 9.00 a 14.00 hores el dia 16 de maig.

A més de les entrevistes als candidats, esta nova edició de 'València Emplea' es completarà amb xarrades i tallers pràctics per a conéixer noves ferramentes i millorar habilitats a l'hora d'enfrontar-se a un procés de selecció. D'esta manera, s'abordaran temes com el currículum, les entrevistes grupals o, per primera vegada, es farà una xarrada sobre la influència de la intel·ligència artificial en l'ocupabilitat de les persones.

Entre les ofertes d'ocupació d'esta nova edició es troba les de cuidador ocupacional, accounting manager, administratiu, agent d'igualtat, agent immobiliari, agent telefònic, arrosser, assessor comercial, assessor de servicis d'automoció, assessor de botiga de pintura, assessor fiscal, atenció al client, assistent personal, auxiliar d'ajuda a domicili, auxiliar de qualitat, auxiliar d'infermeria, calibrador, ajudant de cuina i de sala, o carretoners, entre moltes altres. En definitiva, opcions de treball per a tots els perfils i nivells acadèmics.

Com ha explicat el regidor d'Ocupació de l'Ajuntament de València, Juanma Badenas, "esta nova edició de 'València Emplea' és una oportunitat tant per a les persones en situació de desocupació, com per a aquelles que vulguen millorar la seua ocupació actual".

No ho penses més, i este dimecres i dijous acosta't a la plaça de l'Ajuntament de València i participa d'esta quarta edició de la Fira d'Ocupació. No et penediràs.

Arxivat a:

Destacats