El Festival de Contes de València torna a Patraix

Coneix tota la programació i els dies del Festival València Ciutat de Contes

Guardar

Festival de Contes
Festival de Contes

El Festival València Ciutat de Contes torna al barri de Patraix el pròxim 18 de desembre amb una jornada de contes completament gratuïta. L'objectiu no és un altre que donar a conéixer noves veus de la narració oral, al mateix temps que es passa una estona d'allò més entretinguda. Així, aquest festival, organitzat per l'Associació Cultural Ciudad de Cuentos, se celebrarà a la sala Rebombori Espai de Contes, situada al carrer Dibuixant Manuel Gago, 14.

Les entrades per a aquest festival de contes són completament gratuïtes. No obstant això, serà necessari reservar amb antelació a través d'aquest correu electrònic [email protected] o telefonant al 960 22 29 98.

A més, podràs participar com a narrador de contes. Per a això, serà necessari inscriure's abans del 8 de desembre a les 23.00 hores. Podran participar les persones majors de 18 anys en disposició d'acreditar qualsevol tipus d'experiència en el camp de la narració oral. I és que es descartaran els i les participants amb una extensa experiència.

Per a apuntar-se, caldrà enviar el currículum i un vídeo, d'entre 5 i 7 minuts, narrant un o més d'un conte infantil. Tots els requisits i les bases del concurs es poden consultar a través d'aquest enllaç: https://www.espairebombori.com/festival-valencia-ciudad-de-cuentos.html

Els participants seran triats després d'un procés de selecció, per part de l'Associació Cultural Ciutat de Contes, tenint l'oportunitat de donar-se a conéixer amb el seu propi espectacle o obra inspirada en alguna existent, en el citat teatre. Així, el 18 de desembre, contaran diferents contes dirigits per a tota la família.

Al final de la jornada, es dictaminaran dos premis. Un professional, triat per un jurat integrat per personalitats vinculades a la comunicació, l'art i la narració oral; i un altre públic, atorgat a partir de les valoracions individuals i anònimes del públic assistent a cada representació dels finalistes, dotats amb 500 i 300 euros, respectivament.

Cada finalista rebrà una dotació de 100 € i la seua representació es programarà al llarg de la jornada del 18 de desembre, en l'horari de 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 17.00, 18.00 i 19.00.

El 12 de desembre de 2022 es farà pública la llista de finalistes en les xarxes socials de Rebombori Espai de Contes.

Arxivat a:

Destacats