Així és la gran exposició immersiva de Dalí a València: data, horaris i entrades

L'exposició immersiva de Dalí obri les seues portes en Bombes Gens a partir del 27 de març

Guardar

Exposició "Dali Cibernètico" a Bombas Gens València. Imatge: Bombas Gens
Exposició "Dali Cibernètico" a Bombas Gens València. Imatge: Bombas Gens

Falta menys de 48 hores perquè la gran exposició immersiva de Dalí òbriga les seues portes en l'espai Bombas Gens de València. Una mostra interactiva on la intel·ligència artificial permetrà al visitant endinsar-se en la ment de Salvador Dalí. I és que 'Dalí Cibernètic' és una oportunitat perfecta per a descobrir, a través de projeccions de gran format, instal·lacions interactives, hologrames i realitat virtual, la genialitat de l'obra de Dalí. Així, descobrix data, horaris i entrades per a l'exposició immersiva 'Dalí Cibernètic'.

L'exposició de Dalí obrirà al públic a partir del dimecres, 27 de març, i estarà en Bombas Gens València fins al 27 de maig. Les entrades tindran un cost de 14,50 € per a adults; i 11 € per a menors de 4 a 12 anys, majors de 65 i persones amb diversitat funcional. No obstant això, hi haurà preus especials els dilluns (a partir del 15 d'abril) i el preu de l'entrada es reduirà fins als 9,50 €.

L'horari per a veure l'exposició serà de 10.00 a 19.00 hores, amb entrades disponibles cada 30 minuts dins d'eixa franja horària, és a dir, a les 10.30, 11.00, 11.30 hores, etc.

'Dalí cibernètic' (Art, ciència i tecnologia) arriba a València després del seu pas per ciutats com Londres, Berlín o Copenhaguen. Una exposició que ha sigut desenvolupada en col·laboració amb la Fundació Gala-Salvador Dalí oferint, per primera vegada en la història, la possibilitat d'entrar de manera col·lectiva en el metavers.

Exposició "Dali Cibernético" a Bombas Gens València. Imatge: Bombas Gens
Exposició "Dali Cibernético" a Bombas Gens València. Imatge: Bombas Gens

No obstant això, no serà l'únic viatge immersiu al qual et convida Bombas Gens. I és que més endavant, arribarà a este espai l'exposició 'Frida Kahlo. La vida d'un mite', una experiència immersiva, desenvolupada juntament amb Frida Kahlo Corporation, que recorre la vida d'una de les artistes més influents de tots els temps a través de col·leccions de fotografies històriques, pel·lícules originals, entorns digitals, instal·lacions artístiques, objectes de col·leccionista i música de nova creació.

A més, es podrà visitar en Bombes Gens tant 'València Memòria Fotogràfica', la primera experiència immersiva sobre la ciutat de València a través de la mirada dels millors artistes nacionals i internacionals de la fotografia; com 'La Ruta. Modernitat, cultura i descontrol' que analitza el fenomen de la Ruta del Bakalao a la València dels anys 80 i 90.

Destacats