Este cap de setmana, més "Cultura als barris", t'apuntes?

Guardar

Circo gran Fele (1)
Circo gran Fele (1)

El programa “Cultura als barris” continua este cap de setmana en huit barris de la ciutat. Tallers infantils, música, poesia, circ i cinema, entre altres, són algunes de les propostes que des de la Regidoria de Cultura s’han preparat dins d’una iniciativa per a acostar la cultura a les ciutadanes i ciutadans cada setmana.

Al barri del Cabanyal, la gran pantalla és la protagonista del cap de setmana a la plaça de l’Església dels Àngels. Hui a les 21.30 hores, començarà la projecció del documental Five days to dance. El dissabte, a la mateixa hora, es projectarà el documental La ‘riuà’. El dia en què parlaren les pedres. A l’ombra de València. La ‘riuà’ dels pobles.

Campanar tindrà hui, a les 12.00 hores, a la plaça de l’Església, activitats infantils acompanyades d’una sessió de contacontes de la mà de Llorenç i Arrop i Tallaetes. El dissabte, a les 19.00 hores, tindrà lloc una actuació teatral Mares, pares, fills…, i tot el que això suposa, a càrrec dels actors Pepa Juan i Albert Iborra.

A l’Olivereta,  a les 19.00 hores, a la plaça de Roma, podran gaudir també de l’actuació Mares, pares, fills…, i tot el que això suposa, a càrrec dels actors Pepa Juan i Albert Iborra. Per a dissabte a la mateixa hora, hi haurà activitats infantils, Almudena Francés amb Conte de gallines i Arrop i Tallaetes amb Cantajocs.

Quatre Carreres, per la seua banda,  a les 19.00 hores podrà gaudir d’un espectacle de titelles per a tota la família a la plaça del Poeta Badenes. L’espectacle, anomenat La terra dels babaus, el fa el grup El Ball de Sant Vito. El dissabte 15, d’11.00 a 14.00 hores, hi haurà jocs tradicionals valencians i un taller de pintacares destinats a un públic infantil i juvenil.

A Benicalap, hui de 17.00 a 20.00 hores i el dissabte d’11.00 a 14.00 hores, a la plaça Nova de l’Església, hi haurà una escola de circ dirigida a un públic infantil, juvenil i familiar.

A la Saïdia, al carrer d’Almassora 51, de 17.00 a 20.00 hores, es podrà participar en tallers de cantereria, enquadernació i joguets reciclats, on tota la família està convidada a gaudir també d’un cercavila musical de tabal i dolçaina a càrrec d’El Tudell. El dissabte, al mateix lloc, es realitzaran d’11.00 a 14.00 hores tallers de raku i paper reciclat i socarrat acompanyats d’una actuació de mímica a càrrec de Mario Cerro.

Al barri de Jesús, a les 19.00 hores, hi haurà un concert de música clàssica a càrrec de la formació Ensemble Col·legno. El dissabte, a les 12.00 hores, començarà un recital de poesia per a tots els públics, de la mà de Carles Cano i Vicent Camps. Els actes es realitzaran a la plaça d’Holanda.

Finalment, a la plaça del Bisbe Laguarda del barri de Rascanya tindran lloc diferents projeccions cinematogràfiques. Hui a les 21.30 hores, començarà la projecció del documental La ‘riuà’. El dia en què parlaren les pedres. A l’ombra de València. La ‘riuà’ dels pobles. El dissabte, a la mateixa hora, començarà la projecció de la pel·lícula La torre de Babel.

actuaciones_14_15_Oct_Dir2

Destacats