Des d'on veure la Cavalcada de Reis de València 2023?

Descobreix el recorregut de la Cavalcada de Reis de València i els millors llocs per a veure-la en directe

Guardar

Cavalcada de Reis de València
Cavalcada de Reis de València

La Cavalcada de Reis de València 2023 seguirà el recorregut habitual. De fet, la desfilada inundarà de màgia i il·lusió els carrers del centre de la ciutat amb un espectacle en el qual participaran fins a 21 companyies artístiques i agrupacions musicals, quatre d'elles provinents de França. Una gran festa per a rebre als Reis d'Orient que no et pots perdre. Per això, t'informem des d'on veure la Cavalcada de Reis de València segons el seu recorregut.

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la capital del Túria a bord d'un catamarà. La recepció està prevista a les 16.30 hores, moment en el qual desembarcaran en la Marina de València i seran rebuts tant pel regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, com per la Fallera Major Infantil, Paula Nieto. A continuació, ses Majestats seran traslladats en vehicles municipals fins a les carrosses reials per a donar principi a la cavalcada.

El recorregut de la Cavalcada de Reis de València serà el següent: avinguda Navarro Reverter, carrers del General Palanca, General Tovar, carrer de la Pau, plaça de la Reina, Sant Vicent i, finalment, plaça de l'Ajuntament. Al llarg de tot l'itinerari, el públic assistent podrà gaudir d'aquesta espectacular desfilada en la qual, a més, participaran personatges tan coneguts com els capgrossos i gegants històrics de València, l'Estrela d'Orient, l'Àngel anunciador i el Naixement, l'Astrònom Reial, la Missatgera Caterina i els carters reials, la carboneria reial amb el Senyor Carbó, el patge Miquel, Dolça i la fàbrica de caramels, l'astrònoma Perseida o el becari Trapatroles.

Cavalcada de Reis a València
Cavalcada de Reis a València

Finalment, serà el torn de les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar que estaran acompanyats per un seguici de ballarines i bandereres. Tancarà la cavalcada la comparsa la carrossa-llit 'Al llit', dissenyada per Marina Puche, amb la qual es convida als xiquets i xiquetes a anar-se'n prompte a dormir, i representa la fantasia de joguets.

L'horari d'inici de la Cavalcada de Reis serà a les 18.00 hores. Així, durant una hora i mitja, la desfilada anirà passant per tots aquests carrers repartint caramels i saludant als xiquets i xiquetes. No obstant això, un altre dels punts per a veure la cavalcada pot ser la plaça de l'Ajuntament. I és que els Reis d'Orient pujaran fins al balcó de l'Ajuntament de València per a saludar a totes les persones assistents. Així mateix, la plaça comptarà amb dues pantalles – instal·lades en els extrems del consistori – des d'on es podrà seguir la desfilada en directe per a no perdre's cap detall.

Pots descobrir més detalls sobre com serà la Cavalcada de Reis de València 2023 i els talls de trànsit que afectaran la ciutat a través d'aquest enllaç.

Arxivat a:

Destacats