Un espectacle audiovisual de Nadal es projectarà a la façana de l'Ajuntament de València

Coneix tots els detalls sobre aquest espectacle de Nadal de la plaça de l'Ajuntament de València

Guardar

Llums de Nadal a la plaça de l'Ajuntament de València
Llums de Nadal a la plaça de l'Ajuntament de València

La il·luminació nadalenca de la plaça de l'Ajuntament de València es completa amb un espectacle de Nadal que no deixarà a ningú indiferent. Sota el nom 'L'esperit de Nadal' aquest espectacle es projectarà sobre la façana de l'Ajuntament des d'aquest dimecres, 21 de desembre, fins al 4 de gener. Com ha explicat la regidora de Gestió de Recursos, Lluïsa Notario, "l'espectacle reuneix creativitat, disseny i innovació i connecta perfectament amb la València Capital Mundial del Disseny".

L'horari per a veure l'espectacle audiovisual de la plaça de l'Ajuntament de València serà a les 19.00, a les 20.00, a les 21.00 i a les 22.00 hores. D'aquesta manera, es modificaran també l'horari de l'animació de l'arbre de Nadal de la plaça. La primera projecció del videomapping es durà a terme dimecres que ve, 21 de desembre, a les 19.00 hores i comptarà amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó.

L'espectacle consisteix en la projecció d'un audiovisual sobre la façana de l'Ajuntament que produeix efectes de moviment mitjançant il·lusions òptiques que donen volum i tridimensionalitat a la superfície sobre la qual es projecta. Així mateix, l'espectacle vol ser "una reflexió sobre la condició humana i els nostres sentiments quan arriben les festes de Nadal fugint de les imatges tòpiques", ha explicat el seu autor, l'artista visual Chema Siscar.

La duració d'aquest espectacle serà de 7 minuts.

Notario ha assenyalat que l'objectiu és que es convertisca "en un nou element de dinamització econòmica, comercial i social dels eixos comercials tradicionals de la ciutat". Finalment, ha recordat que s'estrenaran uns projectors "amb una nova tecnologia làser que permet estalviar un 75% d'energia". En aquest sentit, ha explicat que "un dels eixos principals de la il·luminació ornamental de Nadal són la sostenibilitat i l'eficiència energètica".

Arxivat a:

Destacats