Concert homenatge a Nino en Bravo a València: com aconseguir entrades

El 7 de juliol es posaran a la venda les entrades per al concert de València a Nino Bravo

Guardar

El vocalista valencià Nino Bravo
El vocalista valencià Nino Bravo

Nou concert a València per a retre homenatge a Nino Bravo. Es tracta d'un concert simfònic que protagonitzarà el cantant Serafín Zubiri i l'Orquestra de la Comunitat Valenciana sota la direcció d'Óliver Díaz. Serà l'Auditori de Les Arts l'escenari on se celebrarà, el 6 d'octubre de 2023, aquest espectacular concert que no et pots perdre si eres amant de la música de Nino Bravo. No obstant això, i a causa de l'alta demanda, les entrades es podran a la venda el pròxim 7 de juliol.

Per a aconseguir entrades per al concert simfònic a Nino Bravo de València, tan sols caldrà accedir, a partir del 7 de juny, a la venda general d'espectacles de Les Arts. Els preus varien entre els 15 i els 35 euros, sense incloure les despeses de gestió, depenent de la ubicació de les localitats.

Cal destacar que aquest concert està fora d'abonament, ja que s'inclou dins de les celebracions promogudes per la Generalitat Valenciana per a commemorar el 50 aniversari de la defunció del cantant valencià Nino Bravo. D'aquesta manera, es tracta d'un concert extraordinari que acollirà Les Arts, i que estarà fora d'abonament.

El reconegut director en el circuit líric i simfònic, Óliver Díaz, dirigirà al cantant Serafín Zubiri i a l'Orquestra de la Comunitat Valenciana en la interpretació de grans èxits com 'Un beso y una flor', 'Libre', 'Noelia', 'Cartas amarillas' o 'Te quiero, te quiero'.

"Nino Bravo ha sigut un dels artistes més volguts i més influents en la música popular del segle XX. Valencià universal, ambaixador de la nostra terra i cultura, no se li pot oferir millor tribut que amb l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, el nostre actiu musical més internacional, i en un escenari com Les Arts, el nostre millor emblema d'excel·lència artística", ha apuntat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

Arxivat a:

Destacats