L'EMT, entre els operadors de transport públic de les grans ciutats espanyoles amb major recuperació de la demanda

En el primer semestre de l'any, el nombre de persones usuàries de l'EMT s'ha incrementat en un 50%

Guardar

Autobús de l'EMT
Autobús de l'EMT

L'EMT es recupera ràpidament després de l'aturada que va suposar la pandèmia de la COVID-19. De fet, durant el primer semestre de l'any, el nombre de persones usuàries s'ha incrementat en un 50% en comparació amb el mateix període de l'any passat; mentre que prop de set milions de persones s'han desplaçat, durant els mesos de maig i juny respectivament, amb els autobusos de l'empresa municipal de transports de València.

Unes dades que ja situen a l'EMT entre els operadors de transport públic de les grans ciutats espanyoles amb major recuperació de la demanda. D'aquesta manera, el pròxim Consell d'Administració de l'empresa pública analitzarà, el pròxim 11 de juliol, l'augment de la demanda. No obstant això, l'EMT continua treballant per a introduir millores que faciliten els desplaçaments a la ciutadania.

En aquest sentit, durant el pròxim Consell d'Administració també està prevista l'adjudicació de la gestió del manteniment de la flota d'autobusos, amb l'objectiu de millorar l'eficiència energètica i ambiental. Un projecte que serà finançat pels fons europeus Next Generation per valor de 537.400 €.

Així mateix, cal destacar la nova xarxa nocturna de l'EMT que entrava en vigor el passat 15 de juny, i que ha comptat des del primer moment amb un bon acolliment. Formada per 23 línies diürnes, que prolonguen el servei durant tota la nit – 4, 7, 8, 9, 10, 14, 16, 19, 24, 25, 26, 27, 28, 60, 62, 67, 70, 72, 73, 81, 93, 99 i C3 – s'ha aconseguit ampliar les connexions a nous barris i pobles de València, com Benimaclet, Campanar, Quatre Carreres o Algirós, així com Forn d'Alcedo, La Torre, Castellar-Oliveral, Poble Nou, Borbotó, Carpesa, Benifaraig, Benimàmet, Beniferri, Les Cases de Bàrcena, Pinedo, El Saler, El Palmar i El Perellonet.

A més, dissabte passat, 2 de juliol, entrava en funcionament la prolongació del recorregut de la línia 30 Natzaret-Hospital Clínic per a millorar el servei al veïnat de La Punta.

Arxivat a:

Destacats