Els mercats de València obrin les seues portes per a gaudir del Bonica Fest 2019

Coneix tots els detalls per a gaudir del Bonica Fest 2019, la gran nit dels mercats

Guardar

bonicafest2016_2
bonicafest2016_2

Ja ha arribat el gran dia. El Bonica Fest 2019 inundarà de bon ambient, gastronomia mediterrània i música en directe els diferents mercats municipals de la ciutat. I és que, aquesta nit, València celebra la gran nit dels mercats, una de les cites més esperades que, en la passada edició, va aconseguir congregar a més de 60.000 assistents.

Programació del Bonica Fest 2019

En aquesta quarta edició del Bonica Fest, els productes de proximitat, i de temporada, seran els principals protagonistes. No obstant això, el que tampoc pot faltar són les diferents activitats que, cada any, fan del Bonica Fest una nit especial. The Lighters, OBK Live o El Diluvi seran alguns dels grups que amenitzaran aquest esdeveniment en els diferents escenaris que se situaran tant a l'interior, com en l'exterior dels mercats.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha agraït l'esforç "de tots els comerciants per fer possible una nova edició del Bonica Fest", i ha volgut ressaltar la importància dels mercats municipals per a la ciutat de València com una eina "per a ensenyar hàbits d'alimentació saludable". A més, ha ressaltat la labor de Mercavalencia que, en aquesta ocasió, ha preparat regals per a tots aquells que s'acosten fins al seu estand.

Horari Bonica Fest 2019

L'obertura de portes del Bonica Fest 2019 serà a les 20.00 hores d'aquest dissabte, 14 de setembre. Serà a partir d'eixe moment quan comencen totes les actuacions programades, mentre els assistents gaudeixen de les elaboracions de cada lloc. No obstant això, també hi ha mercats que prefereixen avançar-se, i han organitzat activitats a partir de les 12.30 hores.

Així, el mercat de Benimàmet i el mercat de Natzaret tindran jocs per als més xicotets (12.30 h), i a continuació tindrà lloc una paella popular que començarà a les 14.00 hores.

Mercats Bonica Fest 2019

Els mercats que formaran part d'aquesta nova edició del Bonica Fest són 13:

Mercat de Castella

Mercat de Jesús

Mercat de Jerusalem

Mercat de Russafa

Mercat Central

Mercat Rojas Clemente

Mercat Mossén Sorell

Mercat de Torrefiel

Mercat d'Algirós

Mercat del Cabanyal

Mercat de Benicalap

Mercat de Benimàmet

Mercat de Natzaret

Destacats