El roig tiny el circuit de Ricardo Tormo amb el Ferrari Challenge

L'entrada serà gratuïta per a gaudir de l'única parada a Espanya de la competició Ferrari Challenge

Guardar

ferrari-challenge
ferrari-challenge

El Circuit Ricardo Tormo de Xest celebra, aquest cap de setmana, el Ferrari Challenge 2019, un campionat monomarca, creat per la Scuderia en 1993, en el qual els assistents tindran l'oportunitat de gaudir de la competició del Ferrari 488 Challenge en la seua única parada a Espanya. Ferrari torna al traçat valencià dos anys després que el circuit de Xest acollira l'última cita d'aquesta competició.

Les activitats començaran des del divendres, encara que serà els dies 30 i 31 de març quan arrancarà la competició. Així, el Ferrari Challenge constarà de dues carreres puntuables per al Trofeu Pirelli per als pilots que acrediten un palmarés, i la Coppa Shell per als anomenats Gentlemen Drivers.

Així mateix, s'han organitzat altres activitats exclusives tant per als clients Ferrari, com per als aficionats, com un nou hospitality i, per primera vegada, en el Circuit de Ricardo Tormo, el nou Passion Ferrari Clinic.

L'entrada per als aficionats serà completament gratuïta, a més que es podrà gaudir de les carreres des de la tribuna de boxes, així com tindre accés lliure a les exposicions de vehicles que se situaran en el paddock.

Durant la setmana posterior, els dies 2 i 3 d'abril, a porta tancada, s'activarà el programa XX i F1 Client amb més de 20 cotxes en pista, i comptant amb la participació de pilots reconeguts com a Marc Gené i Oliver Beretta.

Arxivat a:

Destacats