El Mercat Medieval de València, un viatge al passat

A més del Mercat Medieval, la Federació de Moros i Cristians ha organitzat activitats per a aquests dies

Guardar

Mercat Medieval de València per al 9 d'Octubre
Mercat Medieval de València per al 9 d'Octubre

El Mercat Medieval de València ja està ací. Amb la celebració del 9 d'Octubre, el centre de València es prepara per a una de les cites més esperades. En un ambient màgic, la ciutat viatjarà al passat per a trobar-se amb joglars, xanquers, fades, follets o malabaristes. Tot un esdeveniment que emmarca el dia de la Comunitat Valenciana i que, any rere any, és possible gràcies a Valero Producciones i a la col·laboració de la Federació Valenciana de Moros i Cristians i la regidoria de Festes de l'Ajuntament de València.

Com cada any, el Mercat Medieval de València se situarà al voltant de la Plaça dels Furs, el Pont de Serrans i les Torres de Serrans per a oferir, a tots els visitants, una àmplia varietat de productes gastronòmics naturals, artesania, balls tradicionals, representacions teatrals i una infinitat d'atraccions per als més menuts.

Del 7 al 13 d'octubre, l'Edat Mitjana t'espera a les Torres de Serrans. L'horari d'obertura del Mercat Medieval de València 2019 serà de 10.00 a 00.00 hores, aproximadament. El bon ambient i els productes de qualitat t'esperen al llarg de tota la setmana perquè el passes en gran.

No obstant això, no és l'única activitat que organitza la Federació Valenciana de Moros i Cristians. I és que aquest dissabte, 5 d'octubre, podràs gaudir tant de l'Entrada Infantil de Moros i Cristians en la plaça del Tossal (18.30 h), com de la representació teatral de la Conquesta, a les 20.00 hores, en la plaça dels Furs.

Les activitats continuaran el diumenge, 6 d'octubre, amb l'Ofrena a la Verge dels Desemparats, a les 11.00 hores. En finalitzar, recorreran els carrers del centre de la ciutat fins a arribar a la plaça de l'Ajuntament, on, a les 11.30 hores, tindrà lloc l'Alardo d'Arcabusseria en el qual es mostrarà la força de la pirotècnia.

Finalment, el mateix 9 d'Octubre, se celebrarà tant la Baixada de Glòria amb l'entrada de caps i bandes de música (16.30 h), com l'Entrada de Moros i Cristians de València (17.00 hores). El recorregut serà: Parterre, General Tovar, Pau, plaça de la Reina, Sant Vicent, plaça de l'Ajuntament i Marqués de Sotelo.

Arxivat a:

Destacats