El Bono Viatge estarà disponible a partir del pròxim 20 d'octubre

Ja té data el tan esperat bono que suposarà fins a un 70% de descompte tant en allotjaments com en serveis que reactiven el turisme local en la Comunitat

Guardar

valencia turismo
valencia turismo

Des que el president de la Generalitat, Ximo Puig, va anunciar, durant el Debat de Política General en Les Corts, el llançament d'un Bono Viatge que suposarien descomptes de fins a 600 euros per a viatjar dins de la Comunitat Valenciana, la població ha demostrat un gran interés per aconseguir-lo. No obstant això, fins ara no s'havia donat a conéixer la data: a partir del pròxim 20 d'octubre. De moment, ha tingut una gran acceptació entre la ciutadania.

El Bono Viatge consisteix a proporcionar descomptes fins al 70% tant en allotjaments turístics, com en serveis contractats amb agències de viatges que s'hagen adherit al programa. L'objectiu no és un altre que promoure la reactivació econòmica del sector turístic després de patir una de les pitjors temporades estivals a causa de la pandèmia de la Covid-19. D'aquesta manera es pretén ajudar el sector turístic a millorar la situació i a motivar a totes les persones empadronades en la Comunitat Valenciana perquè gaudisquen de vacances.

El turisme "és un sector tan fonamental per a la nostra economia i la nostra ocupació que necessita un pla de xoc per a la seua reactivació", va dir Puig durant la seua intervenció en Les Corts. Per a ajudar al seu moviment, va explicar el projecte estratègic de la Generalitat que perseguirà "la recuperació del teixit empresarial, l'ocupació i les destinacions turístiques valencianes per a consolidar el turisme com un eix tractor de l'economia valenciana".

El secretari general de Turisme, Francesc Colomer, va explicar dilluns passat, durant la presentació de la Targeta On -un altre mecanisme per a reactivar l'economia valenciana però enfocada als serveis (restaurants, packs d'activitats...)-, que la Comunitat Valenciana ha demostrat ser "responsable". Per això, va voler recalcar que en aquesta pandèmia "el problema no és viatjar, sinó fer-ho sense respectar les mesures sanitàries".

De la mateixa forma va expressar que la tardor és una temporada ideal per a "descobrir la Comunitat sent valencià" a causa dels "ponts i festius que s'acosten". Així mateix, va valorar el Bono Viatge com una gran política d'estímul per a mitigar les pèssimes dades del turisme aquest 2020.

Destacats