Les exhibicions de Vela Llatina inunden l'Albufera de València

Descobreix els horaris i com apuntar-se per a gaudir d'aquestes exhibicions

Guardar

Exhibicions de vela llatina en l'Albufera de València
Exhibicions de vela llatina en l'Albufera de València

Les exhibicions de Vela Llatina 2022 en l'Albufera de València tornen, una vegada més, de la mà de la Federació Cultural Valenciana de Vela Llatina. Des de fa segles, aquest tipus d'embarcacions han solcat les seues aigües. No obstant això, no va ser fins a 2016 quan la Generalitat va declarar Bé d'Interés Cultura la vela llatina i la pesca tradicional a l'Albufera.

Aquestes exhibicions són obertes al públic, però no són gratuïtes. Per això, és necessari reservar aquesta experiència a través del telèfon 658 497 302 o pel correu [email protected]. El mes de març passat es va inaugurar la temporada d'exhibicions, que es mantindrà fins al pròxim mes d'octubre.

El lloc triat per a les exhibicions de Vela Llatina sol ser el parc natural de l'Albufera. Així i tot, també es realitzaran al port de Catarroja o en Mata del Rei. D'aquesta manera, si vols saber tota la informació sobre els horaris, dies i lloc de les pròximes exhibicions, pots consultar-ho a través de la pàgina web de la federació.

L'objectiu d'aquesta mena d'esdeveniments no és un altre que donar a conéixer aquesta part de la història dels valencians i valencianes i, per descomptat, tindre l'oportunitat de conéixer molts més detalls sobre aquesta pràctica mentre es gaudeix d'un entorn tan privilegiats com és l'Albufera de València.

Destacats