Dissolen una festa il·legal al costat del cementeri de Benimaclet i sancionen als 16 participants

Guardar

celemterio benimaclet
celemterio benimaclet

Agents de la Policia Nacional han desallotjat aquest dissabte una festa il·legal celebrada en una casa abandonada al costat del cementeri de Benimaclet (València) i han estés acta de sanció als 16 participants, d'entre 20 i 30 anys d'edat, per incomplir la normativa Covid.

Els agents van rebre un avís al voltant de les 19.20 hores d'aquest dissabte que alertava de la celebració d'una possible festa il·legal en una casa abandonada al costat del cementeri, segons han informat a Europa Press fonts policials.

Fins al lloc van acudir quatre patrulles, que van trobar diversos vehicles aparcats en l'exterior de l'immoble. Quan van accedir a l'interior, des d'on provenia un "fort soroll" de música, van observar a multitud de joves consumint alcohol, fumant i tots ells sense màscara i en grups de més de sis persones.

En el moment en què es van adonar de la presència policial, un dels joves va saltar un mur per a intentar escapar, però els agents van aconseguir atrapar-lo. Davant el cas omís a les indicacions dels agents i després de negar-se a col·locar-se la màscara i començar a cridar, va ser reduït. En el forcejament, va propinar una puntada a una agent.

En intentar reduir al jove de 32 anys, els agents van observar que realitzava un moviment estrany i van descobrir que amagava una navalla, sense arribar a utilitzar-la. Per aquest motiu, va ser detingut per atemptat contra agent de l'autoritat.

La Policia Nacional ha estés acta de denúncia a tots els identificats per infracció del decret llei 11/2020 de 24 de juliol de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública.

Arxivat a:

Destacats