Desbordades les Urgències en La Fe: 56 pacients pendents d'un llit

Des de CCOO han exigit que es dote al servei d'Urgències del personal suficient per a poder atendre l'elevada demanda assistencial

Guardar

Hospital La Fe de València
Hospital La Fe de València

El servei d'Urgències de l'hospital La Fe de València està "desbordat" segons denúncia la Secció Sindical de CCOO en aquest Departament de Salut. Un servei que, tal com alerten, està "saturat" en aquestes últimes hores amb un total de 56 pacients pendents d'un llit en hospitalització. D'ells, des del sindicat assenyalen en un comunicat que tres esperen en butaques poder pujar a planta, dues des d'ahir i un porta ja quasi 40 hores.

"No hi ha llits disponibles a l'hospital i les persones que passen per urgències no poden pujar a planta", incideixen des de la Secció Sindical, recordant que actualment hi ha una pacient que roman en la Unitat de Reanimació Post Anestèsica (URPA) des que va passar per quiròfan fa tres dies.

En aquests moments, el personal del servei d'urgències de l'hospital La Fe de València està "desbordat", especialment el d'infermeria i el de tècnics i tècniques en Cures Auxiliars d'Infermeria (TCAE).

Segons CCOO "necessiten reforços immediatament" i afirmen que, malgrat que la prefectura d'Urgències els ha traslladat el seu agraïment i ànims, "eixos missatges no solucionen la saturació, l'estrés o preocupació dels treballadors i les treballadores".

Per això, des del sindicat han demanat solucions a la direcció del centre hospitalari aquest mateix matí i han exigit que es dote al servei d'Urgències del personal suficient per a poder atendre l'elevada demanda assistencial perquè "els pacients es mereixen una atenció de qualitat i el personal, treballar en unes condicions dignes".

Arxivat a:

Destacats