Des d'on veure els flamencs de l'Albufera de València

Febrer és el mes perfecte per a gaudir d'aquests ocells migradors

Guardar

Flamencs a l'Albufera de València. Imatge: albufera.valencia.es
Flamencs a l'Albufera de València. Imatge: albufera.valencia.es

Cada mes de febrer són més els flamencs que trien l'Albufera de València per a passar l'hivern. Una de les causes perquè, cada any, milers de flamencs inunden aquesta zona del paratge valencià podria ser la salinitat de les seues aigües. Siga com fora la raó de l'augment d'aquests ocells migradors en aquest parc natural, la veritat és que el característic color rosa dels flamencs fan que la imatge siga d'allò més impactant.

Un espectacle de la naturalesa d'allò més captivador que, cada vegada, atrau a més espectadors. Per això, a València Extra et revelem els millors llocs per a veure els flamencs en l'Albufera de València. D'una banda, són fàcils de veure des de la carretera del Saler a l'Albufera, així com en El Palmar. No obstant això, el lloc més recomanat és des de les diferents zones d'albirament habilitades al parc. Això sí, sempre des del respecte i mantenint una distància prudencial per a no interferir en el seu benestar.

A més, l'Albufera és un espai perfecte per a gaudir de la naturalesa. De fet, són moltes les visites guiades a l'Albufera, que s'organitzen des del Museu de l'Arròs. Una activitat única per a gaudir del paisatge i conéixer de prop la seua flora i fauna. I, a més, durant el mes de febrer, és una oportunitat perfecta per a veure els flamencs en l'Albufera.

Gràcies a aquest espai, València ha rebut un dels guardons més prestigiosos que atorga la Convenció Internacional sobre els Aiguamolls. I és que la capital del Túria ha sigut reconeguda com a 'Ciutat de l'Aiguamoll' gràcies als esforços per salvaguardar els aiguamolls urbans per a les persones i la naturalesa.

36 anys després que l'Albufera fora declarada parc natural, València ha rebut aquesta acreditació. I s'ha convertit així en l'única localitat espanyola a aconseguir-ho.

Destacats