La Correfira arriba a 9 barris de València amb màgia, humor i teatre

Aquesta és la programació de la Correfira de la Gran Fira de València

Guardar

Un espectacle de la Correfira / Foto: Gran Fira València
Un espectacle de la Correfira / Foto: Gran Fira València

La Correfira visitarà 9 barris de València, cada cap de setmana, per a inundar-los d'activitats gratuïtes, com a espectacles de màgia, monòlegs o representacions teatrals. Sant Marcel·lí, Benicalap, Benimaclet o Patraix són alguns dels barris que acolliran la Correfira de la Gran Fira de València. Sens dubte, un dels actes més esperats de la programació, ja que acosta la cultura als veïns i veïnes de València. Aquesta és la programació de la Correfira 2023.

El divendres 7 de juliol, la plaça Segòvia serà l'escenari de la representació teatral 'Momo', de Rembombori Cultural Teatre (20.00 h); mentre que el dissabte, 8 de juliol, la plaça Patraix acollirà el contacontes cantat 'Pepa i Pipa', a les 20.00 hores, i un monòleg de Pau Blanco a les 22.00 hores.

Ja el diumenge, 9 de juliol, al barri d'Orriols, concretament a l'esplanada de l'ermita de Sant Jeroni, serà el torn de la representació teatral 'El pirata Barba' (20.00 h) i les danses de la ruta de la seda, a càrrec de la companyia Sara Guirado (22.00 h).

El cap de setmana següent, la programació de la Correfira arribarà, el dissabte, dia 15 de juliol, a la plaça de Benimaclet amb el contacontes 'Un, don, din, coluré' a les 20.00 hores, i un gran Sarau amb la rondalla del CIM de Benimaclet i la col·laboració del grup de dansa L'Esvaraeta, a les 22.00 hores.

Una actuació en un barri de València dins de la Correfira
Una actuació en un barri de València dins de la Correfira 

El diumenge, 16 de juliol, l'antic mercat d'Abastos acollirà el teatre 'L'encantari del drac' (20.00 h), així com el cabaret clown 'Las Pelusonas'.

Els últims dies de la Correfira, els barris que acolliran aquests espectacles gratuïts de la Gran Fira de València seran els següents: el divendres, 21 de juliol, el Parc Central de València serà l'escenari del teatre – circ 'Capitán Spriki' (20.00 h) i el monòleg de Pablo de los Reyes i Rafa Alarcón (22.00 h); i el diumenge, dia 23 de juliol, arribarà un espectacle de clown a la plaça Nova de l'Esglèsia de Benicalap i un concert de 'The Blisters' – a les 20.00 h i a les 22.00 hores respectivament –.

Finalment, La Torre tancarà el cicle de Correfira amb la representació teatral '¡Cataplum!' a les 20.00 hores, i un espectacle de màgia a càrrec de Rubén Aparisi a les 22.00 hores. La ubicació exacta serà a l'esplanada de la parròquia de Ntra. Sra. de Gràcia el 28 de juliol.

Destacats