Coneixes els 'Desayunos Wayco'?

Si busques treball o socis per al teu negoci, en aquest espai de coworking pots trobarlo

Guardar

Font: wayco.es
Font: wayco.es

El treball ha canviat i la forma de buscar-ho també. Cada vegada més, els reclutadors contacten amb els futurs treballadors a través de xarxes socials com Linkedin o Twitter. I paraules com networking s'han fet més populars. Possiblement també has sentit parlar del coworking.

A Espanya, hi ha més de 500 espais que fomenten esta nova forma col·laborativa de treballar.

Este corrent, que va sorgir en 2005 a San Francisco, està lligat per un costat als canvis que ha experimentat la nostra economia, i d'una altra, a l'evolució d'Internet, és a dir, les empreses cada vegada compten amb menys plantilla i tendeixen a externalitzar molts departaments, contractant, per exemple, els servicis d'un freelance a través de la xarxa.

En este sentit, el coworking ha anat agafant molta força al nostre país, i també, per descomptat, a València. Per este motiu, accions com els 'Desayunos Wayco' s'han posat tan de moda.

El primer dimarts de cada mes, tots aquells que o bé busquen una ocupació o bé un soci o col·laboradors per al seu negoci se citen, de 10:00 a 11:30 hores, en el Carrer del Governador Vell per a presentar-se, conéixer professionals de diferents sectors o projectes innovadors, així com crear contactes que podran convertir-se en socis per al seu negoci.

D'esta manera, mentre desdejunes, els assistents comparteixen iniciatives i experiències, la qual cosa et permet aprendre dels errors dels altres, reben feedback i es creen col·laboracions entre ells.

A què esperes per a unir-te al coworking? Si només necessites un ordinador, un telèfon i una bona connexió a Internet, este és el teu espai perfecte per a començar a formar part d'una gran varietat de projectes o per a trobar col·laboradors per a la teua idea.

I si al contrari estàs buscant ocupació i et planteges la possibilitat de fer-te autònom, no ho dubtes i date a conéixer en este entorn. Mai saps on pot estar esperant-te el treball de la teua vida.

Destacats