Compte enrere per a les festes patronals de Benimaclet

Les festes patronals de Benimaclet començaran aquest divendres, 7 de setembre

Guardar

plaza de Benimaclet
plaza de Benimaclet

El barri valencià de Benimaclet sempre ha mantingut un senyal d'identitat pròpia que ho ha diferenciat de la resta de barris. La distribució dels seus carrers, les cases de plantes baixes o la plaça, eixe lloc de trobada entre els veïns. En definitiva, una essència que recorda el poble que un dia va ser, a pesar d'haver-se convertit en un dels barris de moda entre la gent jove. I és que la seua proximitat a les universitats i l'àmplia oferta cultural i d'oci situen a Benimaclet en un referent en l'agenda valenciana.

Són molts els esdeveniments destacats que s'organitzen, al llarg de tot l'any, en Benimaclet, com els carnestoltes, festivals o les Festes Populars, que ja van per la seua quarta edició. Així i tot, també segueix mantenint la seua tradició. Tant és així que, aquest cap de setmana, aquest barri es prepara per a gaudir de les seues festes patronals. Unes festes que arrancaran aquest divendres, 7 de setembre, amb el pregó, i que finalitzaran el 17 de setembre.

Els carrers de Benimaclet es tornaran a omplir d'una infinitat d'activitats per a tots els públics, com a tallers infantils; monòlegs en la plaça amb Patrícia ESpejo i Óscar Tramoyeres, el 13 de setembre a les 22.30 hores; el repartiment de calderes de fesols i naps, el 15 de setembre, a les 14.00 hores; el mercat artesanal, que s'inaugurarà el 14 de setembre i es mantindrà tot el cap de setmana; o els diferents actes religiosos en honor als Sants de Pedra i del Crist de la Providència, que ja compten amb quatre segles d'història.

Així, si encara no tens pla per al cap de setmana, no perdes l'oportunitat de gaudir de les festes patronals i populars de Benimaclet. I és que per a aquest dissabte, 8 de setembre, han organitzat activitats per a tots els públics. En aquest sentit, el dia arrancarà amb el certamen de pintura ràpida (09.00 h.), i continuarà amb la tradicional cavalcada, que començarà a les 19.00 hores, i recorrerà els diferents carrers del barri. Per a finalitzar, la música no podia faltar, i a les 23.00 hores, arrancarà una macro discomòbil per als més festers. Comença el compte enrere per a donar la benvinguda, un any més, a les festes patronals de Benimaclet.

Arxivat a:

Destacats