Compromís reparteix banderoles per als balcons de Benimaclet per un urbanisme que respecte l'horta

Guardar

PAI Benimaclet de Metrovacesa
PAI Benimaclet de Metrovacesa

Compromís per València continua la seua campanya per a donar a conéixer el seu model urbanístic per a Benimaclet, com a "exemple de transició entre l'horta i la ciutat a nivell europeu i referent per a altres barris de com integrar l'urbs en el paisatge i el paisatge en l'urbs", amb el lliurament d'unes banderoles amb el lema 'Benimaclet. La Finestra de l'Horta'.

L'objectiu és que els veïns les pengen en les seues finestres i balcons per a donar suport al seu model proposat per al PAI (pla d'actuació integrada), que contempla desclassificar el 35,3% del sòl per a no destruir l'horta productiva i inclou tres grans jardins, habitatge públic i dotacions com una escoleta municipal, una zona esportiva o un aparcament en superfície.

La seua proposta respecta la trama actual del barri, baixa l'edificabilitat, "és rendible econòmicament i aposta pel consens". En concret, planteja 720 habitatges, 130 públiques i 186 de protecció oficial, per a no saturar les infraestructures de Benimaclet, recorda en un comunicat aquesta coalició que governa al costat del PSPV a València.

També aposta per la regeneració i rehabilitació de les zones existents, "tots els equipaments reivindicats pel veïnat", gestió directa del PAI per a un urbanisme no especulatiu i que el benefici redunde a l'Ajuntament i en els propietaris, "no en una promotora".

Compromís ha col·locat noves tanques publicitàries en la zona del PAI de Benimaclet com a reforç de campanya i la farà extensiva en xarxes socials perquè la gent puga tindre la seua banderola, que es pot demanar gratuïtament en el seu web. Aquesta iniciativa se suma al repartiment de 17.000 díptics explicatius durant la setmana passada a tots els domicilis del barri.

Arxivat a:

Destacats